Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη Βορίδη αύριο στο Καλίδρομο

Εκλογές έρχονται και για άλλη μια φορά το σιδηροδρομικό γεφύρι της Άρτας θα επισκεφθεί  αρμόδιος Υπουργός Υποδομών.
Οι παλαιότεροι ίσως έχουν χάσει το μέτρημα για το πόσοι Υπουργοί έχουν επισκεφτεί το περίφημο εργοτάξιο (20 και πλέον χρόνια το πρωί το χτίζουν και το βράδυ το γκρεμίζουν).
Για τον σκοπό αυτό προστίθεται αύριο  βαγόνι στο  884 αφού θα υπάρχει  και συνοδεία δημοσιογράφων ( δεν ξέρουμε αν θα είναι μαζί και ο Κ.Βαξεβάνης που αύριο παρουσιάζει το 2ο μέρος για τον ΟΣΕ στο Κουτί της Πανδώρας και είχε εκτενώς αναφερθεί στο έργο) αλλά και φυσικά πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων .
Ευχόμαστε καλό ταξίδι στον Υπουργό Υποδομών και ελπίζουμε , μέχρι να βγούμε στην σύνταξη να έχει ολοκληρωθεί το έργο.(Απο τις αρχές του 1990 που άρχισε ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έχουν συνταξιοδοτηθεί εκατοντάδες μηχανοδηγοί).
Μιας και το τρένο θα μηχανοδηγούν  και συνδικαλιστές απο την ΠΕΠΕ( είναι και αυτό μια περίεργη νοοτροπία-όποτε ταξιδεύει η πολιτική ηγεσία του σιδηροδρόμου  ,να μηχανοδηγούν συνδικαλιστές της παράταξης που βρίσκεται στην εξουσία ) , ας καλέσουν τον Υπουργό στα χειριστήρια να του δείξουν τα εκκατομύρια που πληρώθηκαν και χάθηκαν σε τηλεδιοίκηση , ηλεκτροκίνηση. Και κυρίως ας του πούνε γιατί και που χάθηκαν.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΠΙ 2,5ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή