Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την δολιοφθορά στον Προαστιακό

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα 25 Μαΐου 2012 λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι εντοπίστηκε από μηχανοδηγούς του Προαστιακού εκτεταμένη κλοπή υλικού ηλεκτροκίνησης στο τμήμα μεταξύ Μαγούλας και Ασπροπύργου από το 26ο  έως το 29ο χιλιόμετρο. Αμέσως δόθηκε εντολή και στο σημείο αυτό οι συρμοί του Προαστιακού κινούνται με μειωμένη ταχύτητα, ενώ από αύριο το πρωί στο τμήμα αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται με πετρελαιοκίνητο συρμό.



Αυτό σημαίνει ότι ο επιβάτης, ο οποίος αναχωρεί από το σταθμό του Αεροδρομίου με προορισμό το Κιάτο, θα αποβιβάζεται στα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια θα αναχωρεί με πετρελαιοκίνητο συρμό μέχρι τη Μαγούλα. Στο σταθμό της Μαγούλας θα μετεπιβιβάζεται σε ηλεκτροκίνητο συρμό μέχρι το σταθμό του Κιάτου.

Τα συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται εντατικά για την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στη γραμμή και η τροποποίηση των δρομολογίων θα ισχύσει για μερικές ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει καταγγείλει το συμβάν στις Αστυνομικές Αρχές και θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου