Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Συνάντηση Σ. Σιμόπουλου με εκπροσώπους συγκοινωνιακών φορέων

Συνάντηση με τoυς προέδρους και διευθύνοντες σύμβουλους των εποπτευόμενων από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων συγκοινωνιακών φορέων και οργανισμών είχε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων καθ. Σίμος Σιμόπουλος.Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση, παρουσία του γενικού γραμματέα Μεταφορών κ. Αριστείδη Μπουρδάρα, συμμετείχαν εκπρόσωποι της διοίκησης του ομίλου ΟΣΕ (ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ), των αστικών συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ), της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ).

Μετά την ενημέρωσή του για την κατάσταση των φορέων και οργανισμών, ο Υπουργός ζήτησε από τις Διοικήσεις τους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, στην κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους στο κοινωνικό σύνολο.

«Κυρίαρχος και πρωταρχικός στόχος όλων των συγκοινωνιακών οργανισμών και επιχειρήσεων αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Στο πνεύμα αυτό, θα φροντίσουμε με κάθε τρόπο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία, η βελτίωση των μεγεθών αλλά και η ανάπτυξή των οργανισμών, με στόχο την διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών τους, επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και των εργαζόμενων », τόνισε ο κ. Σιμόπουλος.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου