Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Χαλαρώστε ...Απλά εκλογές είναι

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες με τις εκλογές στην ΠΕΠΕ.
Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά , με όλους να ζητούν ψήφο απο τους 200 που δεν είναι υποψήφιοι! Εκβιασμοί ,  απειλές και  ταξίματα στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα από τις μεγάλους.
Κορυφαίο αυτό που ζουν οι συνάδελφοι σε κεντρικό μηχανοστάσιο με το γραφείο του Προϊσταμένου Α να μετατρέπεται σε προεκλογικό μπουθ , αφού τα υπηρεσιακά τηλέφωνα που πληρώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πέρνουν φωτιά - ιδιαίτερα τα απογεύματα - για να εκβιασθούν, οι μηχανοδηγοί προς άγρα ψήφων..


Φυσικά στο προεκλογικό παιχνίδι δεν λείπει και η Διοίκηση με τον γνωστό Διευθυντή  να κάνει ότι μπορεί για να πάρουν ψήφο οι εκλεκτοί  του και να μπορέσει και αυτός να συνεχίσει ανενόχλητος να βγάζει τα απωθημένα του στον κλάδο της έλξης.
Μετά τις εκλογές θα αναφερθούμε ονομαστικά , ενώ μας έχει γίνει γνωστό ότι θα γίνει έγγραφη καταγγελία από συνδυασμό προς τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τα φουσκωμένα υπηρεσιακά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένοι υποψήφιοι για τον προεκλογικό τους αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου