Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Και ο ΟΣΕ διαψεύδει με Δελτίο Τύπου τα σημερινά βρώμικα δημοσιεύματα

Με σημερινό Δελτίο Τύπου ο ΟΣΕ διαψεύδει τα ανυπόστατα σημερινά δημοσιεύματα που δήθεν καταβάλονται στους σιδηροδρομικούς.Διαβάστε το Δελτίο Τύπου>
OΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ Αθήνα, 24 Μαϊου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Με αφορμή δημοσιεύματα στον ΄Εντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο με βάση τα οποία φέρεται το προσωπικό του ΟΣΕ να λαμβάνει «Επίδομα πλυσίματος χεριών», ύψους 280 € το μήνα, ο ΟΣΕ διαψεύδει κατηγορηματικά ως ανακριβή τα ανωτέρω δημοσιεύματα, καθόσον δεν ανταποκρίνονται με κανένα τρόπο στην αλήθεια.

Αντιθέτως ο ΟΣΕ κατά το έτος 2011 με ουσιαστική συνεισφορά των εργαζομένων και σημαντική περικοπή των δαπανών έχει θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία του.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ

2 σχόλια:

  1. Εκείνος η "κουφάλα", ο Καλτρεστούτσις (ΜΑΝΟΣ) που καθημερινά βάλλεται εναντίον του ΟΣΕ, τί συμφέροντα πάλι εξυπηρετεί; όπως τότε που πούλησε τα τσιμέντα, παρέα με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αντί πινακίου φακής! καλά γι' αυτόν δεν υπάρχει εισαγγελέας, να ψάξει να βρεί τη διαδικασία πώλησης;
    και αυτοί οι πολιτικοί, ( Ντόρα-Σαμαράς), μανία να πουλήσουν ή να κλείσουν τον ΟΣΕ! και θέλουν ΨΗΦΟ!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι ένα επίδομα που λεγόταν επίδομα του κώλου και το έπαιρναν οι σιδηροδρομικοί πολύ παλιά,πριν ανακαλυφτούν τα χαρτιά υγείας και που ακόμη χρησιμοποιούσαν εφημερίδες (όπως όλος ο κόσμος δηλαδή.Ο λόγος λοιπόν που το έπαιρναν το επίδομα αυτό ήταν που προκαλούσε ερεθισμό στα οπίσθια από αυτές τις κωλοφυλλάδες. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή