Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Προκήρυξη εκλογών Π.Ε.Π.Ε.

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής που θα φροντίσει για την διεξαγωγή των εκλογών στην ΠΕΠΕ.

                                           ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα από τα οριζόμενα στο καταστατικό ορίστηκε ημερομηνία αρχαιρεσιών 28 κ 29 Μαϊού 2012.
Η κεντρική εφορευτική επιτροπή καλεί όλα τα μέλη να συμμετέχουν στην διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για τα όργανα του Σωματείου.
Καλούνται οι παρατάξεις αλλά και μεμονωμένοι υποψήφιοι που θέλουν να πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους μέχρι την Παρασκευή 18-05-2012 και ώρα 15.00 στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά , 5ος όροφος.
Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών στις έδρες Αθήνας κ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στις 28 κ 29 Μαίου απο ώρα 09.00 - 17.00.
Στις έδρες Αλεξανδρούπολη - Δράμα- Βόλος- Λάρισα- Λειανοκλάδι- Πάτρα στις 29 Μαϊού και ώρα 09.00-17.00.

Καλούνται όλες οι τοπικές εφορευτικές επιτροπές να προβούν σε εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται για την έκδοση των τοπικών ψηφοδελτίων και να είναι σε διαρκή επαφή με την κεντρική εφορευτική επιτροπή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί.

Για την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή 

Παπάς Σεραφείμ
Γιαλινάκης Νίκος
Καλίνογλου Χάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου