Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σπείρα με Ελληνίδα αρχηγό ρήμαζε τον ΟΣΕ στις Σέρρες

«Σήκωσαν» ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά 2.400 μεταλλικούς στρωτήρες



Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά 2.400 μεταλλικούς στρωτήρες του ΟΣΕ βάρους 168 τόνων (!) είχε αρπάξει μέσα σε δυο εβδομάδες μια σπείρα οκτώ Βουλγάρων «κυνηγών» μετάλλων με επικεφαλής μια Ελληνίδα, από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Γάζωρου στις Σέρρες!
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, όταν συνέλαβαν τους κλεπταποδόχους στους οποίους είχαν πουλήσει τα μέταλλα.

Οι τρεις κλοπές είχαν γίνει σταδιακά μεταξύ 30 Δεκεμβρίου του 2011 και 16 Ιανουαρίου φέτος και η συνολική ζημία που προκλήθηκε στον Ο.Σ.Ε. έφτασε στα 192.800 ευρώ! Οι δράστες πωλούσαν το κλεμμένο υλικό σε δυο Έλληνες ιδιοκτήτες εταιρειών εμπορίας σιδήρων ηλικίας 29 και 37 χρόνων, που τεμάχιζαν τους στρωτήρες και τους διέθεταν σε άγνωστα ως τώρα χυτήρια.

Όμως, οι έρευνες αποκάλυψαν ότι το σιδηροδρομικό υλικό ήταν αποθηκευμένο στις μάντρες τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Σερρών, όπως και η δικογραφία για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που σχηματίστηκε σε βάρος των οκτώ αλλοδαπών και της Ελληνίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου