Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η γυμνή αλήθεια για άλλη μια φορά

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παραπάνω video απο τον συνάδελφο Γενιδούνια , video που συνοδεύει και το παρακάτω κείμενο με τίτλο <η γυμνή αλήθεια για άλλη μια φορά >
Βλέποντας ορισμένα σχόλια  στο στέκι της έλξης , αλλά και τις  αφίσες της ΔΑΚΕ που προσπαθούν  να μας πείσουν ότι η παράταξη της Εξέλιξης που δημιουργήθηκε μόλις πριν 20 μέρες αποτελεί τροχοπέδη και ανάχωμα στον αγώνα της ΠΕΠΕ , κατάλαβα τον πανικό που έχει καταβάλει το σύστημα του χτες που αποχωρώντας προσπαθεί να περισώσει όχι το γόητρο αλλά αποκλειστικά και μόνο την καρέκλα του.

Στο παραπάνω video  αποδεικνύεται ποιοί ήταν τελικά αυτοί που κρύβονταν πίσω απο κλειστές πόρτες εξαρτημένοι απο τα συμφέροντα που υπηρέτησαν 30 χρόνια σε βάρος του σιδηροδρόμου  και ποιοι ήταν αυτοί που έβγαλαν το πρόσωπο τους στην δημοσιότητα για να δει η κοινωνία ποιοι είναι οι μηχανοδηγοί καταγγέλλοντας  δημόσια κεντρικές επιλογές συνδικαλιστικών παρατάξεων παρότι είχαν εκλεγεί με το ψηφοδελτιό τους .

Γιατί απλά δεν χρωστάμε κανένα γραμματιάκι σε κανένα

Γιατί   ήμασταν πάντοτε παρόντες , αλληλέγγυοι στους μηχανοδηγούςπρωτοπόροι και συνάμα μπροστάρηδες στον αγώνα για την ανάδειξη του κλάδου.

Σε αυτό το video βρισκόμαστε αμέσως μετά την Υπογραφή της τελευταίας ΣΣΕ , που καταργούσε τον ΚΔΑ , στην εκπομπή του κ. Αυτιά , καταγγέλοντας την αδικία εναντίον των μηχανοδηγών.

Γιαλλινάκης , Μπουγέλης , Καραδήμας , Κάκκος και εγώ όταν ένα ολόκληρο συνδικαλιστικό  σύστημα  κορόιδευε τους μηχανοδηγούς με ψηφοφορίες σικέ ( ξαφνικά αρώσταιναν μέλη της Διοίκησης της ΠΟΣ )κ ενώ  οι εκπρόσωποι μας με τους ντόπιους παπαγάλους διαλαλούσαν στον κλειστό και προστατεύομενο για αυτούς , χώρο του ΟΣΕ την δήθεν αντιθέση τους.

Κρυμμένοι  στην ποιο μεγάλη μάχη του συνδικαλιστικού κινήματος απο την μεταπολίτευση και μετά , με προσπάθεια να στρέψουν τον έναν ενάντια στον άλλο , με την επίφαση της ψήφου στο Πασοκ το 2009 και σήμερα προσπαθώντας  να κοροιδέψουν τους μηχανοδηγούς αλλάζοντας ταμπέλα .
Οι ευθύνες αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα που επί 30 χρόνια κρατούν αιχμάλωτη την έλξη.

Αυτούς που η λέξη αλληλεγγύη είναι ξένη στο λεξιλόγιο τους , αυτούς που θέλουν να διχάσουν παρά να ενώσουν τους μηχανοδηγούς χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να κρατήσουν την καρέκλα τους. .

Στο βάθος , οι ίδιες εξαρτήσεις , οι ίδιες ιδέες και η ίδια τακτική κάτω απο νέα ταμπέλα .

Στο χέρι των μηχανοδηγών να αποδείξουν ότι βαρέθηκαν μια απο τα ίδια .

το video της Εξέλιξης τα λέει όλα 





Γενιδούνιας Κώστας
Μέλος ΔΣ ΠΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου