Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αδικαιολόγητη παρερμηνεία - Πρόταση για αυτοδιαχείριση

Επειδή υπήρξε μια παρερμηνεία για τα όσα γράψαμε χτες (αδικαιολόγητη κατά την άποψη μας , αφού γράψαμε ότι αναστέλονται μετά την ολοκλήρωση τους αυτήν την εβδομάδα ) υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι κινητποποιήσεις στα εμπορικά συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή  με τις 4ωρες στάσεις εργασίας.
Τέλος ξεχάσαμε να αναφερθούμε στην πρόταση που υιοθετήθηκε χτες απο το ΔΣ της ΠΕΠΕ και αφορά την ίδρυση εταιρείας απο τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να αναλάβουμε
οι ίδιοι την διαχείριση , με συμμετοχή μας σε διαγωνισμό. Επί της ουσίας πρόκειται για την πρόταση που έχει διατυπώσει εδώ και καιρό  ο συνάδελφος Γκαντιτζικίδης Πασχάλης.
Το ΔΣ της ΠΕΠΕ αποφάσισε να απευθυνθεί σε Νομικούς κ έγκριτους οικονομολόγους , αλλά και σε αρμόδια όργανα της ΓΣΕΕ , προκειμένου  να εξεταστεί αν είναι εφικτή αυτή η προοπτική.


Θυμίζουμε την πρόταση του Πασχάλη Γκαντιτζικίδη.Κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου