Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μια η μετεπιβίβαση τελικά στον Προαστιακό Αθηνών

Άκουσαν οι υπεύθυνοι τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων  για τις 2 μετεπιβιβάσεις που είχαν προγραμματιστεί ενόψει των έργων στο ΣΚΑ .
Στο θέμα είχε αναφερθεί και το Σωματείο μας , αναφέροντας πως υπάρχει εναλλακτική πρόταση ( που τελικά επελέγει ) με μια μετεπιβίβαση στο ΣΚΑ (απο Κιάτο και μετά λεωφορείο για Ηράκλειο > desiro για αεροδρόμιο , ενώ παραμένει η μετεπιβίβαση εκεί για Πειραιά ).
Το καλό νέο είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , επανέρχονται μετά το πέρας των εργασιών (που λόγω της εργολαβίας θα διαρκέσουν 8 μέρες ) τα τοπικά δρομολόγια Λιόσια - Αθήνα και έτσι οι χιλιάδες επιβάτες θα γλυτώσουν οριστικά το μαρτύριο του ΣΚΑ .

1 σχόλιο:

  1. ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ , ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΛΟΥ , ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ- ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή