Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

O Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του ΟΣΕ στην Καρόλου την Δευτέρα !

Για πρώτη φορά Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισκέπτεται τους σιδηροδρομικούς.

Την Δευτέρα 8 Απριλίου και στις 11.οο το πρωί η συνάντηση με την ΠΟΣ στα γραφεία στην Καρόλου  και στις 12 ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στους εργαζόμενους .

7 σχόλια:

  1. Θα πει οτι οι κινητοποιησεις μας ειναι δικαιες και οτι θα μας δικαιωσει οταν αναλαβει την εξουσια. Ετσι εκανε και με τους αστυνομικους στην λαρισσα που τους υποσχεθηκε οτι θα τους επαναφερει οικονομικα οταν θα.....Κατα τα αλλα θα αφοπλισει την αστυνομια!!!
    Περαστικα μας.
    Νικος Τσιρωνης Πατρα. (προσωπικο κινησης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε νικο. το τι θα κανει ο τσιπρας μενει να αποδειχτει. το προβλημα δεν ειναι ο τσιπρας αλλα οι μνημονιακες πολιτικες που με θρησκευτικη ευλαβεια εφαρμοζουν τα συνεταιρακια που μας κυβερνουν. πολιτικες που κατεδαφιζουν εργασιακες σχεσεις μειωνουν μισθους συνταξεις και οδηγουν χιλιαδες εργαζομενους στην ανεργια στη φτωχεια και στην εξαθλιωση. ηδη καποιοι συναδελφοι μεταταγμενοι ειναι σε καθεστως διαθεσιμοτητας και ευρισκονται στο προθαλαμο της ανεργιας.

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΡΑΤΕΙΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΤΗΝ "ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ" ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΙ ΖΑΠΕΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ" ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ;ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΙΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘ,Κ ΠΛΗΜΗΡΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΤΜ ΕΜΑΘΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΟΥΒΑ ΤΩΡΑ.Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Η ΓΣΣΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Κ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΕ ΤΡΕΝΟΣΕ;

      Διαγραφή
  2. Επειδή αν (λέω αν) προκύψει κάποτε Κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, θα μας πάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που με την πολιτική τους μας έφεραν ως εδώ και ξέρουν να εφαρμόζουν μνημόνια και πολιτικές εξόντωσης των πολιτών. "4, 14, 24 μνημόνια, όσα χρειαστούν για να σωθεί η χώρα" μας εξείγγηλε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Ή Κύπρος απέδειξε ότι οποιοσδήποτε άλλος δρόμος δεν υπάρχει" απεφάνθη ο (ακόμα ΔΗΜΑΡ) κ. Νικόλαος Μπίστης. Άρα γιατί να πειραματιζόμαστε; Φαντάζεστε στελέχη Κυβέρνησης που δεν ανήκουν σε λίστες και κυρίως στη λίστα του Χριστοφοράκου (η θεία Αγγέλα ξέρει); Μπορεί να πουν και κάνα όχι και να εκνευρίσουν τους Γερμανούς. Να στεναχωρήσουν τον κ. Σόιμπλε. Και τότε αλοίμονό μας...
    Γιαυτό πρέπει να ψηφίζουμε ότι και οι φωτισμένοι αρχισυνδικαλιστές μας. Οι τιτάνες του συνδικαλιστικού κινήματος δείχνουν το σωστό δρόμο. Όλα τα άλλα είναι όνειρα θερινής νυκτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητε bestgeorge (γιατι ψευδωνυμο γιωργακη εγω εγραψα με ονοματεπωνυμο)αν νομιζεις οτι υποστηριζω ακομα αυτη τη λαιλαπα που λεγεται δεξια εισαι πολυ γελασμενος. Αλλα δεν πειραζει εισαι μεταταγμενος και εχεις μεινει πολυ πισω. Οσο για τον τσιπρα εχει παρει ηδη το ντοσιε απο τον ομπαμα. θα γινουν ολα κατ ευχην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ Κ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,"ΟΠΩΣ" ΦΥΓΑΜΕ; ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ Κ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ,ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ "ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΛΟΓΙΟΥ" Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ, "ΦΕΥ" ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ"ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΣΑΝ ΜΠΛΟΚΕΡ ΕΞΑΛΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΣΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΑ HI-TEC.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ Κ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ-ΕΣΑΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Κ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΡΕΧΑΜΕ Κ ΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ 2ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΕΝΟΣΕ Κ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Κ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΗΝΥΓΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΣΟΥ "ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ".

      Διαγραφή
  4. Tελευταίο μύνημα απο την πλευρά μου για τα ανωτέρω (αφου θέλεις να τα ακούσεις).
    Πρώτον σαν μπλόγκερ επρεπε να ξέρεις οτι δεν γράφουμε με κεφαλαία τις αναρτήσεις μας γιατί δειχνουμε οτι φωνάζουμε και γινόμαστε κουραστικοί σε αυτούς που μας διαβάζουν.
    Δεύτερον απο το υφος σου καταλαβαίνω οτι εψαχνες μετά μανίας να βρείς κάποιον πρώην συνάδελφό σου για να του τα χώσεις αισθανόμενος μειονεκτικά πλέον μπροστά σε αυτούς που παρέμειναν στον οσε. Αλλωστε εχω αρκετά παραδείγματα πρώην "συναδέλφων" που μας βρίζουν και παρακαλιώνται να κλείσει η τραινοσέ για να βρεθούμε στο δρόμο.
    ΔΕΝ σε υποχρέωσε κανείς να κάνεις αίτηση για μετάταξη. Το οτι επεσες θυμα στα παπαγαλάκια της πασκ που σας ελεγαν φύγετε να σωθείτε δεν φταίω εγω. Ειχαν καί το θράσος να σας βάλουν να κάνετε αιτήσεις για να επιστρέψετε οι αρχιψεύτες.(Αλήθεια εσυ εκανες αιτηση;)
    Οσο για τα χρήματα που παίρναμε μέχρι τωρα και που ηταν λίγα παραπάνω απο τα δικα σας ισως ηταν επειδη αναμεσα στους υπόλοιπους λόγους εμεις δουλεύουμε κατω απο 25000volt τάση ενω εσυ δουλεύεις" κάτω απο τόν ουρανο της Αθήνας και οταν βαρεθείς την αράζεις στο καμαράκι σου με τα πόδια απάνω στο τραπέζι με το τρανσιστοράκι σου και με τον φραπέ με τις 7 ζάχαρες (ετσι δεν μου ειχες πει κάποτε bestgeorge;) Αυτή είναι η μικρη μας διαφορά.
    Aφησε λοιπόν εμας που επιλέξαμε να παραμείνουμε στο καράβι που βουλιάζει να κάνουμε τα σχόλια μας σε οποια ανάρτηση του συνάδελφου Γενιδούνια θέλουμε και μην ανακατεύεσαι στα εσωτερικά των υπαλλήλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Είσαι ''εξοσχολικός'' πλέον.
    Τέλος τα ΗΙ ΤΕCH δεν τα εχω αφήσει ουτε πρόκειται.(δεν ξέρω αν σε λυπεί αυτό).
    Μήν κάνεις τον κόπο να απαντήσεις δέν πρόκειται να συνεχίσω το chat μαζί σου. Bye bye George.

    ΑπάντησηΔιαγραφή