Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Δεν υπογράφει ο κ. Σταικούρας την ΚΥΑ για το επικίνδυνο - ανθυγιεινό !

Έγκυρες πληροφορίες απο το συνέδριο της ΝΔ λένε ότι ο κ.. Σταικούρας ( Αν. Υπουργός Οικονομικών ) απέρριψε την υπογραφή της  ΚΥΑ για την καταβολή του επικίνδυνου κ ανθυγιεινού επιδόματος  στις μεταφορές .(προβλέπεται απο τον Ν.4093/2012 ενώ η ΚΥΑ είχε υπογραφεί απο τον προηγούμενο Υπουργό Υποδομών κ. Χατζηδάκη στις 19/04/2013  ).
Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 10 το πρωί με πρωτοβουλία της ΠΟΣ κ τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη όλων των συνδικάτων μεταφορών στα γραφεία της Ομοσπονδίας ( Κάνιγγος 6 ) για κοινό συντονισμό των δράσεων στις μεταφορές .
Όλοι οι εργαζόμενοι στις μεταφορές και οι σιδηροδρομικοί να δώσουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ την απάντηση σε αυτούς που αρνούνται να πράξουν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους, αντί να ευχαριστάτε το Θεό που έχετε δουλειά και μάλιστα καλοπληρωμένη, ετοιμάζετε απεργίες για να καταστρέψετε την προσπάθεια μεταρρύθμισης των σιδηροδρόμων στη Χώρα. Όλο λεφτά ξέρετε να απαιτείτε και να μη προσφέρετε τίποτα, όταν όλη η κοινωνία βαζει πλάτη και στηρίζει μια υπερκομματική προσπάθεια ανάταξης της Χώρας. Δεν παραδειγματιζόσαστε από την ΕΡΤ; Η κίνηση ΜΑΤ του Πρωθυπουργού πέτυχε το στόχο της και βρίσκει συμπαράσταση από την πλειψηφία του κόσμου, όπως και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις αποδεικνύεται. Η εποχή των υποχωρήσεων και της κομματικής σκαπιμότητας, πέρασε ανεπιστεπτί. Η Κυβέρνηση θα επιβάλει τις αλλαγές θέλετε δεν θέλετε, γιαυτό ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του λαού. Κυρίως τώρα με την αποχώρηση του ερμαφρόδιτου κυρ-Φώτη. Άλλωστε στις Εκλογές σας, συνδικαλιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εκλέγετε. Με άλλο όνομα και κοστούμι κάθε φορά, δήθεν διαμαρτυρόμενους αλλά στηρίζοντες με όλες τις δυνάμεις τους την πολιτική που εφαρμόζεται. Στο Συνέδριο της ΝΔ δεν λαμβάνουν μέρος συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ από το χώρο σας; Στο αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετείχαν συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλτατε πρεπει να σας ενημερωσω οτι ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ δεν υπαρχουν πλεον εδω και εναν χρονο στην ελξη.Τωρα υπαρχουν η Νεα Ελξη και η Δημοκρατικη Συμπαραταξη αν δεν κανω λαθος...Οοοχι Γιαννης δηλαδη αλλα Γιαννακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ ΣΑΒΟΥΡ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Η ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΜΗΧ/ΓΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΟΣΕ,ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή