Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Τελικά υπάρχει ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών! Και έχει και γραμματέα! Διαβάστε την επιστολή του!

Ζορια ,ζόρια ,ζόρια !!!! ΤΡΊΤΗ επιστολή σε 10 μέρες από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ!
Συνάδελφοι,      
         Το τελευταίο διάστημα κάποιοι με   άρθρα τους   επιχειρούν εσκεμμένα να αποπροσανατολίσουν τους σιδηροδρομικούς από τα προβλήματα που τους απασχολούν. Ασχολούνται με το
«παρασκήνιο» όπως αυτοί το αντιλαμβάνονται  και όχι με τα σοβαρά ζητήματα. Εξαπολύουν μύδρους κατά της ΠΑΣΚ και σ εμένα προσωπικά, όχι για να κάνουν κριτική αλλά για να σπείρουν ψεύδη, αποδεικνύοντας ότι ο αυριανισμός έχει γνήσιους εκπροσώπους και στον σιδηρόδρομο.
        Αλήθεια αφού κατά την άποψη τους  η ΠΑΣΚ-Σ καταρρέει, είναι τρίτη δύναμη  σύμφωνα με την εκδοχή τους, γιατί ασχολούνται;  Η αλήθεια είναι ότι βρίσκονται σε πανικό. Λασπολογούν για δήθεν αποστασιοποιημένα στελέχη της παράταξης, ενώ δεν τολμάνε να τα κατονομάσουν γιατί θα τους διαψεύσουν τα ίδια τα στελέχη μας και θα καταρρεύσει η δήθεν φερεγγυότητα τους.
         Είναι αντίφαση από την μία να ασχολούνται  με το παρασκήνιο και την μαύρη προπαγάνδα  και από την άλλη να ευαγγελίζονται  το νέο, το δημιουργικό, το προοδευτικό.
       Αλήθεια αυτά τα κείμενα   εκφράζουν το Δίκτυο; Αν ναι τότε μαζί με αυτούς πρέπει να απαντήσει και το Δίκτυο, ζητώντας καταρχάς συγγνώμη από τους σιδηροδρομικούς που τους εξαπάτησε τάζοντας τα πάντα στους πάντες, να απολογηθούν  γιατί  τους καθοδήγησαν να στηρίξουν την κυβέρνηση  που  θα έλυνε όλα τα προβλήματα του σιδηροδρόμου και τώρα εγκαλούν εμάς ως υπαίτιους. Η κυβέρνηση  έχοντας πάθει αμνησία για το τι έλεγε, έχει ψηφίσει μαζί με τους άλλους το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο και τώρα μας στέλνει και τον λογαριασμό στο ασφαλιστικό, στα εργασιακά και στις ιδιωτικοποιήσεις.
        Η ΠΑΣΚ-Σ συνάδελφοι, όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μνημόνιο, αποχώρησε από τον πολιτικό της φορέα καθώς εκπροσωπεί τα συμφέροντα των σιδηροδρομικών και μόνο. Θα «σκίσουν» τις κομματικές ταυτότητες όπως ζητούσαν τότε από την ΠΑΣΚ;
        Αλήθεια γιατί δεν απαντούν αν  στηρίζουν την κυβέρνηση τους  που προωθεί την διάλυση του σιδηροδρόμου;
        Όσο για την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών που την στοχοποιούν  διαρκώς πυροβολώντας την, ουσιαστικά πυροβολούν τα πόδια τους. Ρίχνουν  νερό στον μύλο της κυβέρνησης  που θέλει να ελέγξει ή να διαλύσει τα συνδικάτα προκειμένου να υλοποιήσει την ισοπεδωτική πολιτική της.
         Η ΠΑΣΚ-Σ και  θέλω να πιστεύω και οι άλλες παρατάξεις, μαζί με όλους τους σιδηροδρομικούς δεν θα τους  το επιτρέψουμε.
         Κάνουμε έκκληση προς όλους τους σιδηροδρομικούς για ενότητα και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα του σιδηροδρόμου απομονώνοντας όλους εκείνους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πολιτική και συνδικαλιστική τουους «κωλοτούμπα», με ασύστολα ψεύδη κατά της παράταξης που τους έκανε αναγνωρίσιμους στον σιδηρόδρομο.  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε ΠΑΣΚ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ ασχολείται ολημερίς με το διαδίκτυο.
    Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ θέλει να μάθει αν το Δίκτυο στηρίζει τον Σύριζα. Με λίγα λόγια εν σωτήριο έτος 2015 ζητά πιστοποιητικά κοινωνικών φρόνηματων.
    Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ θέλει να μας πείσει ότι. ...έσκισε την κομματική ταυτότητα! Αφού το το ζήτησαν ! (Πότε έγινε αυτό Τακη;).
    Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ λέει ότι το Δίκτυο έταξε τα πάντα στους πάντες! Πότε; Που; Σε ποιον;
    Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας αποτυχημένος συνδικαλιστής. Κλήθηκε να σηκώσει το βάρος, ζυγιστηκε κ βγήκε ελιπης.

    Εγώ ξέρω ότι όταν μια παράταξη έχει πρόβλημα,βγάζει ανακοίνωση η παράταξη. Όχι ο γραμματέας της.
    Εκτός αν στην παράταξη του διαφωνούν με τον κατήφορο που έχει πάρει προσωπικά, αυτός κ οι συνεργάτες του.
    Τάκη keep walking.
    Εκτός από την ΠΑΣΚ θα διαλύσετε με τον Νώντα και την Ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή