Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η επιστολή της Νέας Έλξης - Αναγέννησης

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε  κ. Ζηλιασκόπουλο Αθανάσιο στις 22/10/2015 στο μπλοκ που διαχειρίζεται ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ε << ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ >> μεταξύ των άλλων αναγράφεται η εξής πρόταση :



ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ  ΜΑΘΑΜΕ – ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΚΑΜ  ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    Στην έναρξη  του διοικητικού συμβουλίου στις 23/10/2015  ο γραμματέας της Π.Ε.Π.Ε ζήτησε κ έλαβε το λόγο και έθεσε θέμα άμεσης ανάκλησης της ψευδούς ,συκοφαντικής και προσβλητικής παραγράφου η οποία θίγει όλους μας, καθότι η κρισιμότητα των ζητημάτων και των στιγμών είναι τέτοιες που η παράταξη της συνεξέλιξης ή δεν αντιλαμβάνεται ή σκοπίμως υιοθετεί .

   Η κάθετη άρνηση του προέδρου να διορθώσει άμεσα την ψευδή αυτή ανάρτηση αλλά και το θράσος να την υποστηρίζει , μας ανάγκασε  να αποχωρήσουμε από την διαδικασία . 

   Ταυτόχρονα η σοβαρότητα της γενικότερης κατάστασης που επηρεάζει και το κλάδο μας, μας υποχρεώνει να κάνουμε χρήση του άρθρου 23 του καταστατικού και να ζητήσουμε έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ  με τα εξής θέματα :

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
2. ΠΟΡΕΙΑ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
3. ΣΣΕ
4. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
5. ΤΑΠΕΛ
6. ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΔΙΑΦΟΡΑ 



ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ 

ΤΟΥΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ 
ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ 
ΔΡΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου