Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Πως ένα πρόβλημα στο νέο σταθμό Λιανοκλαδίου, έγινε πρώτο θέμα με "πηχυαίους" τίτλους

Παρουσιάζουμε  προχτεσινή εικόνα απο άλλο σταθμό προηγμένης Ευρωπαικής χώρας, για να καταλάβουν κάποιοι τι σημαίνει καλόπιστη κριτική και τι απωθημένα κόμπλεξ δεκαετιών.
Μέχρι και συνδικαλιστές , έσπευσαν να σχολιάσουν με χολή πραγματική, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον ανακαινισμένο σταθμό Λιανοκλαδίου καθώς σε ένα σημείο
της νέας κατασκευής "βάζει" νερά.

Πρόκειται για τους ίδιους συνδικαλιστές που απο το 1990 έβλεπαν τα μακέτα και τα χειροκροτούσαν, τους ίδιους που ανακάλυπταν προβλήματα στο Καλίδρομο (αλλά σήμερα κάνουν χαμό γιατί το τρένο κυκλοφορεί απο την παλιά γραμμή σε 1 δρομολόγιο) προβλήματα και στον νέο σταθμό Λαρίσης, τα ίδια πρόσωπα που επί δεκαετίες στήριζαν τις πολιτικές που ήθελαν το σιδηρόδρομο ουραγό και τους συνδικαλιστές - παραγοντίσκους της κάκιστης ώρας πρωταγωνιστές.
Δείτε τα έργα τα περίφημα έργα, αναφώναζαν με την εικόνα ανά χείρας.
Προφανώς δεν μπορούν να δεχτούν με τίποτα ότι έργα που ήταν βαλτωμένα επί δεκαετίες, προχώρησαν μόλις σε 3 χρόνια.
Δεν μπορούν να δεχτούν ότι σύντομα και η σήραγγα στον Όρθυ θα δωθεί στην κυκλοφορία.
Φυσικά το πρόβλημα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα απο τον εργολάβο.
Ωστόσο οι πηχυαίοι τίτλοι για "πλημμύρες" μας αναγκάζουν να δείξουμε σε κάποιους τι σημαίνει πλημμύρα σε σταθμό και μάλιστα στην προηγμένη Ευρώπη.

Δείτε video απο την Σουηδία και τι συνέβη σε σταθμό μετά απο νεροποντή.
Πρόκειται για τον σταθμό στην Ούψαλα της Σουηδίας.


1 σχόλιο:

  1. Βλέπουν το δενδράκι, χάνουν το δάσος! Τυφλωμένοι και λυσσασμένοι, ψάχνουν για γωνίες στα πενηνταράκια! Η χολή που χύνουν δείχνει εμπάθεια και μίσος. Μισούν τους συναδέλφους που τους στείλανε στο περιθώριο. Ταυτίζονται με τα συμφέροντα αυτών που μας κατέστρεψαν! Πρέπει να το κοιτάξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή