Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ανανεώθηκε η θητεία του Φ. Τσαλίδη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο

 Ανανεώθηκε η θητεία του καθηγητή Φίλιππου Τσαλίδη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο οποίος παρέμεινε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Αντίθετα, υπήρξαν αλλαγές στις θέσεις του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.


Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο (επίσης καθηγητής) Dario Lo Bosco και μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο Marco Caposciutti, η Daniela Carosio και η Francesca Serra.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει θητεία έως τα τέλη του 2021.

Σημειώνεται ότι στα μέσα Δεκεμβρίου, σε αλλαγές στα διοικητικά συμβούλια της Trenitalia, μητρικής εταιρείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Rete Ferroviaria Italiana προχώρησε η FS Italiane.

Στην Trenitalia, το νέο διοικητικό συμβούλιο, αποτελείται από τον κ. Michele Pompeo Meta, με καθήκοντα προέδρου και τον κ. Luigi Corradi, με καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή.


Φ. Φωτεινός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου