Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

ΟΣΕ : Προσλήψεις Διοικητικού Προσωπικού με "μπλοκάκι" ;

 Ερώτημα για την  Διοίκηση του ΟΣΕ, την ώρα που εκκρεμούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ για σταθμάρχες - κλειδούχους. Το περίεργο είναι πως πλέον υπάρχουν απο ότι φαίνεται  στον ΟΣΕ και ανάγκες σε
Διοικητικό Προσωπικό και συγκεκριμένα στις Γραμματείες Διευθύνσεων που καλύπτονται με "ελεύθερους επαγγελματίες".   

'Έτσι με το υπ'αριθ. 9040455/19.07.23 τεκμηριωμένο αίτημα του ΔΙΣΣΥ και το Το υπ'αριθ. 9040459/19.07.23 τεκμηριωμένο αίτημα του ΔΙΣΣΥ περί της αναγκαιότητας παροχής υπηρεσιών Γραμματειακής Υποστήριξης ο ΟΣΕ προχώρησε σε προσλήψεις Διοικητικού Προσωπικού με παροχή υπηρεσίας .

Τα ερωτήματα για την Διοίκηση Τερεζάκη είναι συγκεκριμένα καθώς οι προσλήψεις γίνονται σε ΔΕΚΟ και όχι σε κάποια ιδιωτική εταιρεία.

  1. Που ανακοινώνονται οι ανάγκες του ΟΣΕ προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν αιτήσεις.
  2. Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή  
Τέλος, ποια είναι η εξέλιξη με τους νέους συναδέλφους μας σταθμάρχες και κλειδούχους που δουλεύουν με το ίδιο καθεστώς και ΔΕΝ έχουν πάρει άδεια ; 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Μόνο γέλιο προκαλεί την ίδια ώρα η πληροφορία ότι ο ΟΣΕ που κάνει όλα αυτά, ζητάει οι χειριστές των drones που θα προσλάβει, να είναι ....ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς κουρεμένοι. 
Σε λίγο ο κ. Τερεζάκης θα επαναφέρει και τον Νόμο περί τεντυμποισμού! 

SMS σε συνδικαλιστή Σωματείου του ΟΣΕ που είναι "μεθυσμένος" απο την εξουσία : Τύπωσε και αυτήν την ανάρτηση να μας καταγγείλεις! (Αντέχεις;)


1 σχόλιο:

  1. Εσείς θα αγωνιστείτε για τα δικαιώματα και τη μονιμοποίηση και αυτών των υπαλλήλων του ΟΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή