Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ανεκδιήγητος κύριος Κώνστας .....

Πρόκειται για τον γνώστη των πάντων , τον έγκριτο οικονομολόγο απόφοιτο των  york ,harvard ,( ψάχνουμε στο google να βρούμε το βιογραφικό του και δεν μπορούμε - αν μπορέσει κάποιος και το βρει ας μας το στείλει ), τον προστάτη του δημοσίου συμφέροντος , τον εγγυητή του τραπεζικού συστήματος , τον ένα και μοναδικό Χρήστο Κώνστα που έβαλε σκοπό της ζωής του τις τελευταίες μέρες , να κλείσει τον ΟΣΕ .
Σήμερα το πρωί σε εκπομπή του Real fm με τον Άκη Παυλόπουλο ούρλιαζε για τα 8 χιλιάρικα που ακόμα πέρνουν οι μηχανοδηγοί (!!!!) και τι θα γίνει επιτέλους  με τον ΟΣΕ .
Το βράδυ στο Alter
συνέχισε το έργο του λέγοντας για το 1 δις που χρωστάει ο ΟΣΕ , για τα 1.2 που μας κοστίζει το χρόνο και διάφορα άλλα συκοφαντικά .
Η δημοσιογραφική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο .Ούτε να ρωτήσουν πλέον δεν μπαίνουν στον κόπο.
Ας διάβαζε τον 3891/2010,  για το δήθεν 1 δις στην εφορία ( και τα 600 μύρια μόνο από επιστροφές ΦΠΑ που χρώσταγε το δημόσιο στον ΟΣΕ ) ας ρώταγε για το πλαφόν που έχει μπει στις αμοιβές του προσωπικού , και αν αυτά δεν του φτάνανε ας ερχόταν σε  τρένο να τον πηγαίναμε βόλτα να δει που πήγαν τα λεφτά .

Aς ρωτήσει για τις 2.800 αναπαύσεις που οφείλονται στους μηχανοδηγούς και τις 5.000 μέρες κανονικής άδειας , μόνο για το 2011 , απόρροια των εγκληματικών μετατάξεων που θεωρούσε μεταρρύθμιση ο δημοσιογράφος .Τώρα θέλει εφεδρείες και απολύσεις.

Ας μας βγάλει και αυτός το pay roll του στην τελική να μας λυθεί η απορία.Γιατί ακόμα ψάχνουμε να βρούμε το βιογραφικό του.

Προφανώς και πρέπει να έγινε παρέμβαση στο Real το πρωί γιατί ο Παυλόπουλος βγήκε λίγο αργότερα  και προσπάθησε να μαζέψει ....το αίσχος με τα 8 χιλιάρικα .

Αμάν ποια με τους εργαζόμενους και το  σιδηρόδρομο ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου