Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

H λύση συνεχίζει να είναι η μία ! Βάζουμε βραδυπορία....

Μετά τον εκτροχιασμό στην Λιλαία και τον προβληματισμό που έχει επιφέρει στους υπευθύνους, βρέθηκε η γνωστή λύση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Νέες βραδυπορίες(μείωση εκ νέου της ταχύτητας) σε σημεία όπου υπάρχουν αλλαγές τροχιάς(κλειδιά) δόθηκαν μεταξύ Οινόης και Τιθορέας...

Η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει αφού όλοι περιμένουν την εργολαβία που θα ξεκινήσει μετά την ανάταξη της ηλεκτροκίνησης και περιλαμβάνει αντικατάσταση όλων των αλλαγών στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα.


Μέχρι τότε όλοι πρέπει να οπλιστούν με υπομονή απο ότι δείχνουν τα πράγματα,αφού ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα είναι ο διαχρονικός.

Βάζουμε βραδυπορία και μεταθέτουμε το πρόβλημα στον μηχανοδηγό.
Τώρα το πως θα βγούν οι χρόνοι των δρομολογίων είναι ένα ερώτημα που μάλλον δεν απασχολεί και κανέναν παρά μόνο το προσωπικό έλξης που καλείται συνεχώς να προσφέρει την υπηρεσία του σε όλο και ποιο δυσμενείς συνθήκες.


Το στέκι της έλξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου