Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πολιτικός πολιτισμός- Ελλάδα 2014.Ποιους συνδικαλιστές μας θυμίζει ο νεαρός πολιτικός;

Ας δουν το βίντεο ΟΛΟΙ για  να καταλαβούν πως επιβιώνει το λεγόμενο και παλιό πολιτικό σύστημα.
Απίστευτη δήλωση απο τον ....
Υφυπουργό Παιδείας που όμως μας θυμίζει και κορυφαίους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ στον χώρο της έλξης (και γενικότερα στον συνδικαλιστικό χώρο) που όταν πλησιάζουν οι εκλογές του Σωματείου θυμίζουν στο  ποίμνιον τις υποχρεώσεις του απέναντι στις καλές  παρατάξεις  που βολεύουν ημέτερους  με καλά τρενάκια ή καλές θέσεις σε υπηρεσίες, καλύπτουν τα δικά τους παιδιά , προάγουν τους αξιότερους που συνήθως είναι και οι πιο πιστοί και άρα οι πλέον πρόθυμοι να αναπαράγουν την πολιτική του συστήματος , έχοντας δημιουργήσει ένα σκληρό πελατολόγιο στις ΔΕΚΟ. Και μην ξεχνάμε...Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.

Και μαζί κρατάει αιχμάλωτο και τον κλάδο μας.

Απολαύστε τον νέο Υφυπουργό Παιδείας στην δήλωση του.



Όσοι ωφελήθηκαν , δούλεψαν, πήραν συμβάσεις απο την ΝΔ , πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει.

Ελλάδα 2014 - Αλήθεια υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο με αυτούς τους πολιτικούς που μάλιστα ανήκουν και στην λεγόμενη νέα γενιά ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου