Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Γιατί το ΚΚΕ μένει στο 5% ;

Το ΚΚΕ και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ , τα τελευταία 4 χρόνια άσκησαν ισοπεδωτική κριτική στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Καταψήφισαν την αύξηση του κατώτατου μισθού, την
συμφωνία των Πρεσπών και πολλά αλλά θετικά μέτρα , έξισωνοντας την δεξιά με την Αριστερά με ακραίους χαρακτηρισμούς πολλες φορές.
Παρόλα αυτά , τόσο το ΚΚΕ οσο κ το ΠΑΜΕ είδαν τα ποσοστά τους να μειώνονται σε περίοδο βαθιάς κρίσης του καπιταλισμού.
Βλέποντας τις δικαιολογίες που προβάλουν στελέχη του, αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια τους να μεταφέρουν την ευθυνη λαο που δήθεν δεν τους καταλαβαίνει.
Εμείς λέμε ότι ο λαός καταλαβαίνει πολύ καλά.

Τα χτεσινά ενσταντανέ στην Βουλή , εκλεγμένων  βουλευτών του ΚΚΕ και οι αγκαλιές με τους εκπροσώπους των πλέον νεοφιλελεύθερων απόψεων στην Ελλάδα , μαρτυρούν τα πάντα.
Η μήπως όχι ;
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου