Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Στην τελική ευθεία για την κτήση άδειας μηχανοδήγησης οι 68 υποψήφιοι

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των 68 νέων μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όπως όλα δείχνουν μετά την σημερινή συνάντηση όλων των εταιρειών στην Ρ.Α.Σ. για το θέμα των εξετάσεων
και της διαδικασίας που θα ακολουθείται απο εδώ και στο εξής και βάση των διατάξεων του Νόμου 3911, οι εξετάσεις για την κτήση της άδειας μηχανοδήγησης θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιουλίου, όταν και ολοκληρώνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι εξετάσεις -όπως όλα δείχνουν- θα είναι γραπτές και στην πορεία και θα τις εποπτεύει  τριμελής Κεντρική Επιτροπή.
Στην πορεία εξετάσεις θα γίνουν τόσο στην Νότια όσο και στην Βόρεια Ελλάδα.

Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει στις επόμενες ημέρες, ενώ απόλυτα θετικό είναι το γεγονός ότι η ΡΑΣ ανέλαβε σήμερα την πρωτοβουλία για ένα θέμα που σχετίζεται άμεσα με την ομαλή λειτουργία του Ελληνικού Σιδηροδρόμου το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα προχωρά και το θέμα της πιστοποίησης των 7 μηχανοδηγών που εκπαιδεύονται σήμερα απο 2 εταιρείες (ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Rail Cargo) για την κτήση πιστοποιητικού τύπου Β.
Στην συνάντηση κλήθηκε κ η ΠΕΠΕ το πρωί 
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου