Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Μια ακόμα ιστορική στιγμή για την ΠΕΠΕ στην χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ


Στην χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι αιτήσεις εγγραφής
των 16 μηχανοδηγών της ΣΤΑΣΥ στο Σωματείο μας. Οι συνάδελφοι κατέχουν άδεια μηχανοδήγησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3911 και εργάζονται στην γραμμή του αεροδρομίου.

Μετά απο αυτήν την εξέλιξη, η ΠΕΠΕ πλέον εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς στην Ελληνική Επικράτεια, ενισχύοντας τον θεσμικό της ρόλο και την διαπραγματευτική της ισχύ για την εκπροσώπηση των συμφερόντων όλων των μηχανοδηγών.
Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους στην οικογένεια της έλξης!
Το επόμενο διάστημα η ΠΕΠΕ θα αναλάβει την πρωτοβουλία για την έναρξη διαλόγου με τα Σωματεία που εκπροσωπούν ηλεκτροδηγούς και οδηγούς μέσων σταθερής τροχιάς για την συγκρότηση κοινού ΚΛΑΔΙΚΟΥ μετώπου. 
Θυμίζουμε ότι η προοπτική η ΠΕΠΕ να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς,  αποτελούσε στρατηγικό στόχο της +ΣυνΕξέλιξης και αγκαλιάστηκε απο όλο τον κλάδο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Καλώς σας βρήκαμε!
    Η ισχύς εν τη ενώση ήταν και είναι η δύναμη του εργαζομένου!
    Ευχαριστούμε για την αποδοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή