Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Επιστρέψαμε στην κανονικότητα λέει ο διορισμένος,απο το Πρωτοδικείο, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ

Συνάδελφος απορώντας με όσα βλέπει και διαβάζει απο τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ που αποτελεί ΘΕΣΜΟ και ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που εκπροσωπεί εκκατούρια εργαζομένων, μας έστειλε το παραπάνω post, αναρωτώμενος >

Την ώρα που στην ΕΕΣΣΤΥ , που εργάζεται ο συνάδελφος Γενικός Γραμματέας, είμαστε 
απλήρωτοι και αιτούμαστε έκτακτες προκαταβολές σε ένα κλίμα υπερβολικής πίεσης (και οι συνδικαλιστές απορούμε  ΓΙΑΤΙ έκρυψαν τα όσα συνέβησαν στο Ρέντη την περασμένη εβδομάδα), την ώρα που οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας είναι ακόμα καταργημένες στην χώρα με την ΠΥΣ του 2012, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ , θέλει να μας πείσει ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα επειδή ....Ορκίστηκε η Κυβέρνηση της ΝΔ στο Ευαγγέλιο της Ορθοδοξίας για πίστη στο Σύνταγμα της Ελλάδος! 


Δικό μας σχόλιο

Καμία έκπληξη, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, συνάδελφος Κιουτσούκης, όντως εννοεί αυτό που γράφει.

Άλλωστε επιστροφή στην κανονικότητα , είναι να πανηγυρίζει ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ συνάδελφος Νίκος Κιουτσούκης, επειδή Υπουργός Εργασίας ορκίστηκε στο... Ευαγγέλιο ....ο ίδιος άνθρωπος που κατήργησε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας το 2012 και καθιέρωσε τον  απαράδεκτο υποκατώτατο μισθό για νέους κάτω των 25 ετών που καταργήθηκε απο την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Να δηλώνει ικανοποιημένος και ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, επειδή, οι ίδιοι, που κατήργησαν τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο και στις συντάξεις,  ως μέλη της Κυβέρνησης Σαμαρά, επέστρεψαν και ο κ. Βρούτσης  επιστρέφει και πάλι στην θέση του Υπουργού Εργασίας!!!!!!!!


Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση σε αυτήν την απαξιωμένη ΓΣΕΕ, δυστυχώς για τους εργαζόμενους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Εμείς προτείνουμε στον συνάδελφο Κιουτσούκη να προτείνει με την σειρά του, σε αυτήν την ΓΣΕΕ, όταν και όπου γίνει το επόμενο συνέδριο της (...), να καλέσουν την εκκλησία- ένα επιφανή ιεράρχη σίγουρα με όλα τα ιμάτια- να κάνει αγιασμό και ευχέλαιο πριν την έναρξη του, για να φύγουν τα ζιζάνια απο το συνδικάτο της χώρας μας.

Υ.Γ. 2 Αυτό το post , δεν είναι λιβανηστίρι  στον Πρωθυπουργό και στην  ΝΔ , έτσι δεν είναι  συνάδελφοι της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών; Είναι ...επιστροφή στην κανονικότητα !

1 σχόλιο:

  1. Η κανονικότητα είναι το σκύψιμο του αυχένα και το ξεσκόνισμα της ηγεσίας. Ο τ. Πρόεδρος δεν έδωσε σημασία στις περικοπές δρομολογίων επί Στυλιανίδη, μετά τις εισηγήσεις της Preis, αλλά θριαμβολογούσε για τη δρομολόγηση του ...προαστιακού Ροδόπης με πρώτη αναχώρηση από Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη στις 01:45!!! Να τον χαίρονται όσοι τον ακολουθούν και τον πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή