Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Σκληρή γλώσσα Ανδρουλάκη για το σιδηρόδρομο

Με την κατάντια του ελληνικού σιδηροδρόμου ασχολήθηκε επισταμένα χθες στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά την κυβέρνησης και του
υπουργού Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα. 

«Όταν από το περσινό Δεκέμβριο μέχρι σήμερα έχουμε μετρήσει 9 παρ’ ολίγον δυστυχήματα. Στην πλειονότητα τους, στις γραμμές του προαστιακού παρακαλώ, τα οποία η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων διερευνά αυτεπάγγελτα. Τρένα μπήκαν στην ίδια γραμμή, με τον κίνδυνο μετωπικής σύγκρουσης, προσέπεσαν σε πεσμένα δέντρα, το τελευταίο και πιο πρόσφατο… Αν είναι δυνατόν, ο προαστιακός μπήκε στις γραμμές του μετρό. Έχετε να πείτε κάτι γι’ αυτό; Μόνο ο κ. Σταϊκούρας φαίνεται να βλέπει ότι όλα κινούνται στην σωστή κατεύθυνση όσο αφορά τα μέτρα ασφάλειας στο σιδηρόδρομο, όπως δήλωσε πριν από 20 ημέρες. Και λοιπόν, ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης; Κάθε φορά που έχουμε ένα παρ’ ολίγον δυστύχημα να στήνει επικοινωνιακά σόου στον Άρειο Πάγο; Είστε κατ’ επανάληψη εκτεθειμένοι, ασυγχώρητοι και αμετανόητοι». 

Για να δούμε πως θα απαντήσει ο υπουργός; Θα πάει πάλι στον Άρειο Πάγο;

www.newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου