Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Χάος και ακραίος συνωστισμός στο μετρό του Συντάγματος – Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Χάος επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στις αποβάθρες του μετρό στο Σύνταγμα, όπου πλήθος κόσμου συνωστίστηκε επικίνδυνα στις αποβάθρες, λόγω προβλημάτων σε διαδοχικούς συρμούς, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ. Όλα αυτά, την ώρα που η κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γίνεται κάθε μέρα όλο και χειρότερη με μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια και τους συρμούς να περνούν ασφυκτικά γεμάτοι από τους σταθμούς.

Συγκεκριμένα, η ΣΤΑΣΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρεται σε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε σε δύο διαδοχικούς συρμούς, που κινούνταν εκείνη την ώρα από τον Πειραιά προς τη Δουκίσσης Πλακέντιας.

Την ίδια στιγμή, πολίτες καταγγέλλουν πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη του συρμού. Όπως λένε για 15 λεπτά δεν είχε περάσει τρένο με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος κόσμου στις αποβάθρες. Το αποτέλεσμα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσουν και οι κυλιόμενες σκάλες.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Από τη ΣΤΑ.ΣΥ διευκρινίζεται, πως ο συνωστισμός που προκλήθηκε το πρωί στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα, οφείλεται σε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε σε δύο διαδοχικούς συρμούς, που κινούνταν εκείνη την ώρα από τον Πειραιά προς τη Δουκίσσης Πλακέντιας. Ο πρώτος συρμός χρειάστηκε να εκκενωθεί, ενώ ο δεύτερος, που παρουσίασε βλάβη σε θύρες, συνέχισε το δρομολόγιό του μετά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Τα παραπάνω περιστατικά προκάλεσαν καθυστέρηση στα δρομολόγια μεταξύ 08:21 και 08:36 για τους επιβάτες που βρέθηκαν στις αποβάθρες των σταθμών της Γραμμής 3, με κατεύθυνση τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Τα δρομολόγια εκτελούνταν κανονικά στις υπόλοιπες κατευθύνσεις. Η κίνηση των συρμών μετά τις 08:36 διεξαγόταν προσωρινά κάθε ενάμιση λεπτό, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου