Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Ν. Τσικαλάκης : Υπάρχει θέμα με την υπερεργασία στον ΟΣΕ (Video)

 Υπάρχει θέμα, όπως έχουμε πει κατά καιρούς, με την υπερεργασία στον ΟΣΕ» τόνισε, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη προσωπικού ο Νίκος Τσικαλάκης. Σύμφωνα με τον Ν. Τσικαλάκη, η περίπτωση
να γίνει ατύχημα ήταν μηδενική γιατί οι γραμμές του μετρό είναι με διπλή κατεύθυνση και ο συρμός του προαστιακού μπήκε στη γραμμή που θα έμπαινε και ο συρμός του μετρό αν πήγαινε προς Αθήνα. Σημείωσε ακόμη ότι δεν ετίθετο επίσης θέμα να «κολλήσει» στις σήραγγες, καθώς αυτές έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος με του σιδηροδρόμου.

«Ο ελληνικός σιδηρόδρομος έχει πάρα πολλές παθογένειες, οι οποίες δεν διορθώθηκαν δυστυχώς μετά το δυστύχημα των Τεμπών» υπογράμμισε ωστόσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου