Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ρήμαζε το δίκτυο στην Φθιώτιδα....

Όταν του τελείωναν τα χρήματα, ρήμαζε το δίκτυο του Ο.Σ.Ε. στη Φθιώτιδα και πoυλούσε το χαλκό από τα καλώδια που ξήλωνε. Μόνο τον τελευταίο μήνα, ο 28χρονος Ρουμάνος είχε «επισκεφτεί» τέσσερις φορές τις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή της Αμφίκλειας.



Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατάφεραν να βάλουν τέλος στη δράση του νεαρού αλλοδαπού, όταν τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα με το αυτοκίνητό του στην περιοχή μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Αμφίκλειας και Τιθορέας.

Όταν τον σταμάτησαν, βρήκαν στο πορτ μπαγκάζ 80 μέτρα καλωδίων τηλεδιοίκησης, από τα συνολικά 130 μέτρα που είχε κόψει. Ο δράστης ομολόγησε ότι στην ίδια περιοχή είχε κόψει άλλα 90 μέτρα καλωδίου τηλεδιοίκησης στις 17 Ιουλίου, 200 μέτρα στις 8 Ιουλίου και 150 μέτρα στις 27 Ιουνίου.

Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε και ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ακόμη και τις μηχανές ποτίσματος που χρησιμοποιούνται στις αγροτικές καλλιέργειες κλέβουν οι μικροκακοποιοί από τα αγροκτήματα της Ηλείας! Δυο κλοπές καταγράφηκαν στο Καπελέτο της Βουπρασίας, όπου παραβίασαν την πόρτα της περίφραξης ενός ελαιώνα και άρπαξαν τη μηχανή και άλλα υλικά αξίας 1.500 ευρώ, αλλά και στη Μανωλάδα όπου διέρρηξαν την πόρτα μιας αποθήκης και έκλεψαν μια άλλη μηχανή ποτίσματος αξίας 2.800 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου