Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Εκτός η τηλεδιοίκηση μετά τον Ευαγγελισμό- Προβλήματα στον Προαστιακό Αθήνας

Εκτός παραμένει η τηλεδιοίκηση εδώ και μερικές μέρες μετά τον Ευαγγελισμό στην Λάρισα καθώς υπήρξε νέα δολιοφθορά(κόψιμο καλωδίων) και τα φωτοσήματα είναι εκτός.Η κυκλοφορία μεταξύ ΤΧ1 - Ευαγγελισμού και αντίστροφα γίνεται με τηλεγραφήματα ενώ καθηλωμένα είναι τα κλειδιά στην παρακαμπτήριο στους Νέους Πόρους .


Ελπίζουμε να μην μείνει έτσι η κατάσταση για πολύ ακόμα καθώς στην γραμμή υπάρχει συχνή  κυκλοφορία (και προαστιακά τρένα ) και δεν γίνεται να μην λειτουργούν φωτοσήματα.
Τις τελευταίες μέρες προβλήματα έχουν προκύψει και στον Προαστιακό Αθηνών λόγω αλλεπάλληλων και καθημερινών τεχνικών προβλημάτων σε desiro . Χτες μάλιστα είχαμε και καταργήσεις δρομολογίων.
Το προσωπικό έλξης καταβάλει τεράστιες προσπάθειες ωστόσο - και το έχουμε ξαναγράψει - υπάρχει πρόβλημα υποστήριξης στον Προαστιακό.
Μετά την κατάργηση του γραφείου Προαστιακής υποστήριξης στην έλξη , προβλήματα που θα μπορούσαν να λυθούν ταχύτερα , λόγω έλλειψης συντονισμού καθυστερούν και γιγαντώνονται.
Η Διοίκηση θα πρέπει να επανεξατάσει το θέμα άμεσα .Όπως και αυτό των τελευταίων δρομολογίων καθώς πληροφορηθήκαμε ότι στο Αεροδρόμιο υπάρχει μεγάλη κίνηση με επιβάτες να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Προαστιακό αλλά να βλέπουν τα τρένα να αποσύρονται απο τις 21.44!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου