Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Γιάννης ο 12ος μηχανοδηγός που συνταξιοδοτείται χωρίς το ευθύνης


Ότι και να λένε οι παπαγάλοι των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ,όσες δικαιολογίες και να εφεύρουν εμείς θα μετράμε τους μηχανοδηγούς που συνταξιοδοτούνται και θα τους θυμίζουμε την εκκρεμότητα με το επίδομα ευθύνης στον μηχανοδηγό και  την καταστρατήγηση απο την πλειοψηφία (7 μέλη ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ)του ΔΣ του Σωματείου μας της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για το θέμα. Ο 12ος μηχανοδηγός που συνταξιοδοτείται χωρίς  το επίδομα ευθύνης είναι ο φίλος 

και καλός συνάδελφος Γιάννης Ριζάκης απο το μηχανοστάσιο Λάρισας. Εμείς ευχόμαστε στον συνάδελφο καλή συνέχεια στην νέα φάση της ζωής του.

Στους 7 της πλειοψηφίας (ΔΑΚΕ>Τουρλής , Αλτής , Καπιτάνος, Θανασιάς, ΠΑΣΚ >Θεοδωρόπουλος, Συρόπουλος , Φιλιπόπουλος)  που προσπαθούν ΜΑΤΑΙΑ να βάλουν την Κυβέρνηση να ....κόψει το επίδομα ευθύνης  -προφανώς για να  εξιλεωθούν- απο τους οδηγούς στα λεωφορεία που το πληρώνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και  ΜΕΤΑ απο Συλλογική Σύμβαση Εργασίας , λέμε το εξής.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ γιατί έχετε εκτεθεί ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ και 12 μηχανοδηγοί έχουν πληρώσει την συνδικαλιστική ανικανότητα των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ αλλά και την καταστρατήγηση της απόφασης των Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων.

Eλπίζουμε να λήξει ΑΜΕΣΑ το θέμα που έχει προκαλέσει τρομερή δυσαρέσκεια στο προσωπικό.

Εμείς θα συνεχίζουμε να θυμίζουμε και να πιέζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου