Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τα συνδικάτα υποδέχονται τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ

Αγωνιστικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν τα συνδικάτα το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, την ημέρα των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Εκθεσης από τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Δύο ξεχωριστά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας των εργαζόμενων, ενάντια
στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και της κυβερνητικής πολιτικής.

Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ οργανώνουν συγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, η διοίκηση της ΓΣΕΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν και τα συμπεράσματα της ετήσιας έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας. Θα προηγηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου.
Το ΠΑΜΕ οργανώνει ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (6/9), στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου