Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Καμία προετοιμασία για τρένο στο πανηγύρι της Μεσσήνης ....

Όλοι θυμόμαστε πέρυσι την επαναλειτουργία του τρένου στην Μεσσήνη κατά τις ημέρες του τοπικού πανηγυριού και φυσικά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το εγχείρημα,αφού οι πολίτες αγκάλιασαν για άλλη μια φορά το τρένο.
Δυστυχώς όλο τον προηγούμενο χρόνο, δεν υπήρξε καμία
συνεργασία των υπηρεσιών με τους τοπικούς φορείς προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που είχαν πέρυσι επισημανθεί ( ιδιαίτερα αυτά με τις αφύλακτες διαβάσεις), ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία απολύτως προετοιμασία για ανάλογο εγχείρημα.
Φυσικά η μεταφορά των τεύτλων το αντίστοιχο διάστημα τόσο απο Λάρισα όσο και απο Ορεστιάδα σε συνδυασμό με την τεράστια έλλειψη προσωπικού σε μηχανοδηγούς ( και όχι μόνο ) θα αποτελέσουν μια ακόμη δικαιολογία για την μη πραγματοποίηση του.

Κατά τα άλλα , έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε και να αναδημοσιεύουμε στημένα δημοσιεύματα (σαν και αυτά που βλέπουν την ανάπτυξη καθημερινά)για την πρόθεση των φορέων να επαναλειτουργήσουν το τρένο στην Πελοπόννησο......


Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με το θέμα και θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου