Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Νέα απίστευτη εγκύκλιος-πρόταση(;) για τον Προαστιακό....

Μετά απο συμβάν που συνέβη στον Προαστιακό με επιβάτισσα που πρώτα έβγαλε το παιδί της απο το τρένο και στην συνέχεια μπήκε στον συρμό για να βγάλει και  το καρότσι (!!!) με αποτέλεσμα να μείνει μέσα και να μεταβεί στον επόμενο σταθμό , και ...έκανε και σωρεία καταγγελιών, οι υπεύθυνοι βρήκαν την λύση !
Θέλουν να κολλήσουν στις θύρες στα τρένα αυτοκόλητο που θα γράφει >
"Αξιότιμοι επιβάτες σε περίπτωση ανάγκης παράτασης της στάθμευσης  του συρμού ώστε να αποβιβαστείτε,

αν η αμαξοστοιχία καλύπτεται απο προσωπικό κίνησης(συνοδός) παρακαλούμε όπως τον ενημερώσετε.Διαφορετικά επικοινωνήστε με τον μηχανοδηγό κάνοντας χρήση του κομβίου συνομιλίας που βρίσκεται παραπλεύρως των θυρών."


Προφανώς ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα με όλους τους εμπλεκόμενους να νομίζουν ότι τι τρένο είναι παιχνιδάκι, ξεκινάει και σταματάει σαν αστικό λεωφορείο, ενώ αν πατήσει και το κουμπί ο επιβάτης θα περιμένει και κανά πεντάλεπτο στον σταθμό,αφού πεί τα δέοντα στον μηχανοδηγό.

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα και είναι δείγματα έλλειψης σοβαρότητας και τρόμου απέναντι στην κάθε καταγγελία επιβάτη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.
Ακόμα και αυτό που λέει ότι την εγκύκλιο υπογράφει ο αγαπημένος μας Διευθυντής.....

4 σχόλια:

  1. Ποιος εβγαλε αυτη την αποφαση ????? ας τον χερωνται αυτη που τον εβαλαν στην θεση αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την απόφαση έβγαλε ο Διευθυντής ΔΑΣΦ κ. Χρήστος Ρετσινάς όπως φαίνεται και στο έγγραφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τοποθετήσουν καθρεφτες στις αποβάθρες γιατί δεν έχει ορατότητα σε όλους τους σταθμούς, έτσι θα σταθμεύουν και οι συρμοι σε συγκεκριμένα σημεία και οχι οπου γουστάρει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκεφτηκε μηπως οτι ειναι ο αποκλειστικα υπευθυνος και υποχρεωμενος να επανδρωσει με προσωπικο συνοδειας τον θαλαμο οδηγησης και οτι παρανομως κυκλοφορουν χωρις επανδρωση τα Desiro μετα την παρανομη εγκυκλιο του? Μηπως καποιος πρεπει να ενημερωσει την επιβατιδα οτι πρεπει να του υποβαλλει προσωπικη μηνυση για την ταλαιπωρεια που υπεστει και την εκθεση της σε κινδυνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή