Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ζαφείρη να συνεχίσεις να περπατάς στον ίδιο δρόμο !

Ο Ζαφείρης Βελλής υπηρέτησε επί χρόνια με ευθύνη και με ταξική συνείδηση το Σωματείο των μηχανοδηγών με την παράταξη της ΑΣΚΕ. 
Όπως έχουμε γράψει ο Ζαφείρης συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα και σήμερα βρέθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ για το παραδοσιακό κέρασμα.Όπως είπε στην σύντομη ομιλία του δεν
αποχωρεί απο τους αγώνες της τάξης του και κάλεσε όλους να συμπορευτούν στον ίδιο δρόμο, αυτού της ταξικής πάλης.
Το στέκι της έλξης εύχεται στον Ζαφείρη αυτό που και ο ίδιος επιθυμεί. Να συνεχίσει να περπατά στον ίδιο δρόμο και με την ίδια συνέπεια απόψεων και δράσης.
Είναι δεδομένο άλλωστε ότι θα συναντηθούμε ξανά με τον Ζαφείρη αφού οι πολιτικές δεν ανατρέπονται με εκλογικές νίκες που επιφέρουν απλά αλλαγές στην Διακυβέρνηση του τόπου αλλά με αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων κ την εργατική τάξη να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
Χρειάζεται καθημερινή συμμετοχή και δράση για να κατακτηθεί αυτός ο στόχος.

Το στέκι της έλξης - το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου