Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τι συμβαίνει στο Βόλο -Βελεστίνο; Σοβαρή καταγγελία για παραβιάσεις κανονιστικών διατάξεων

Σοβαρή καταγγελία συναδέλφου μηχανοδηγου απο τον Βόλο με αφορμή τα οσα γίνονται στο Θριασσιο. Διαβάστε το σχόλιο του συναδέλφου που νομίζουμε οτι πρέπει να κινητοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες :
Εδώ ,γίνονται ελιγμοι και παλινδρόμηση βαγονιων στον αργουντα σταθμό Βελεστίνου για
ξεφόρτωμα σκραπ από εργολαβο χαλυβουργιας με τα μηχανήματα έργων που έχει, γερανους κα, εδώ και 1,5 χρόνο όταν έχει φορτία με κίνδυνο θανάτου η. σοβαρού ατυχήματος επιβατών διότι κλείνουν την αποβάθρα του σταθμού όπως και εκτροχιασμο τροχαίου υλικού στην κυριος γραμμή. ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!!!
ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ, διότι αυτές είναι αποφάσεις κάποιον διοικητικών και συνδικαλιστικων παραγόντων του Βολου

Το σχόλιο που λέει πολλά εγινε απο τον συνάδελφο κ φίλο Γιάννη Μπαϊρακτάρη , μηχανοδηγό απο το μηχανοστάσιο Βόλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου