Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Πόσο πιο χαμηλά συνάδελφοι της ΠΟΣ ; Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ότι έχετε ΕΜΠΑΘΕΙΑ!

Οι παρατάξεις οφείλουν να πάρουν θέση για το αντιδεοντολογικό ατόπημα της ΠΑΣΚ!
Ας διαβάσουν όλοι οι σιδηροδρομικοί και ιδιαίτερα οι μηχανοδηγοί για να δουν με τα μάτια τους την ΑΠΤΗ απόδειξη για το  ότι η επίθεση στον Πρόεδρο του Σωματείου των μηχανοδηγών έχει βαθύτερα αίτια είναι οργανωμένη απο την ΠΑΣΚ και βρίσκεται στην συνδικαλιστική διαφωνία και στα ζητήματα που θέτουμε και εμείς για τους μηχανοδηγούς . Διαβάστε : 

Είπαμε ότι η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει πέσει πολύ χαμηλά,αλλά τόσο ούτε και εμείς το περιμέναμε.....
Έφτασε στο σημείο να διακινεί μέσω του επίσημου mail της ΠΟΣ επιστολές συνδικαλιστών που κάνουν προσωπικές και μόνο επιθέσεις σε άλλους συνδικαλιστές !


Πρόκειται για κατάντια. 
Και την ευθύνη για αυτήν την κατάντια έχει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ο οποίος δίνει προφανώς την εντολή να διακινηθεί το υλικό μέσω του επίσημου mail της Ομοσπονδίας καθοδηγώντας απο χτες την συντονισμένη επίθεση ενάντια στον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ.
Το mail της ΠΟΣ που συνήθως χρησιμοποιείται για να διακινούνται οι ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας αλλά και Σωματείων -παρατάξεων (άντε και του Προεδρείου).
Χωρίς την εντολή του Προέδρου δεν αποστέλεται τίποτα.
Πρόκειται για την απόλυτη κατάντια,δείγμα του ξεπεσμού που έχει οδηγηθεί το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των σιδηροδρομικών.

Αφού ξέχασε η ΠΟΣ να αναφέρει ότι οι μηχανοδηγοί είναι ενταγμένοι στα Βαρέα,σήμερα αποδεικνύει ότι έχει πρόβλημα με τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ.

Προφανώς γιατί δεν συναινεί σε αυτά που κάνει η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας.

Εκτός αν ορισμένοι θέλουν να πιστέψουμε ότι ο συνάδελφος Ναθαναηλίδης δεν γνωρίζει να στέλνει mail και έτσι αναλαμβάνουν εργολαβικά να του τα στέλνουν άλλοι (αλήθεια τότε η ανακοίνωση του πως έφτασε στην ΠΟΣ απο την Θεσσαλονίκη;).....

Εμείς το ξαναγράφουμε. 
Αντί ορισμένοι να καλιεργούν την ενότητα απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που έρχονται προτιμούν την πεπατημένη συνταγή της μικροπολιτικής.
Ας καταλάβουν ότι οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ πρόκειται να κάνουν πίσω στα αιτήματα τους, όσο βρώμικο πόλεμο και αν κάνουν.

Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου