Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Έτσι τίμησε τα 50 χρόνια ιστορίας της η ΠΕΠΕ! (Φωτογραφίες)

 Το στέκι της έλξης δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό απο την μεγάλη εκδήλωση του περασμένου Δεκέμβρη,που απέδειξε ότι
το Σωματείο μας τιμά το παρελθόν,διασφαλίζει το παρών και εγγυάται το μέλλον του κλάδου έλξης. Σε μια εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία για την

μεγάλη προσέλευση μηχανοδηγών αλλά και για την παρουσία ιστορικών στελεχών που αφιέρωσαν μέρος της ζωής τους για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μηχανοδηγών.
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον Πρόεδρο του Σωματείου να απονέμει αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του,στον Αντώνη Αραβαντινό,Πρόεδρο της ΠΕΠΕ επί σειρά ετών.
Ο Κώστας Γενιδούνιας αναφέρθηκε στην ενότητα του Σωματείου, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την πορεία του διαχρονικά και στην προσφορά των συνδικαλιστών που ηγήθηκαν και τόνισε  ότι υποχρέωση της νεότερη γενιάς μηχανοδηγών είναι να παραδώσει στους επόμενους το Σωματείο όπως το παρέλαβε.Ενωμένο με όλους τους μηχανοδηγούς μέλη του και με τον σιδηρόδρομο πρωταγωνιστή.
Ο Αντώνης Αραβαντινός με την σειρά του ευχαρίστησε το Σωματείο για την εκδήλωση και την τιμή που γίνεται σε όσους ασχολήθηκαν με την προάσπιση των δικαιωμάτων του κλάδου.Τόνισε ότι δεν διαχώρισε ποτέ κανένα μηχανοδηγό και προσπάθησε για το καλύτερο για όλους.


Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας Τουρλής Βασίλης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Νώντα Θεοδωρόπουλο,επίσης Πρόεδρο της ΠΕΠΕ για 2 τριετίες (2003-2006,2009-2012), σημερινό Αναπληρωτή Γ.Γραμματέά της ΠΟΣ. Ο Νώντας τόνισε ότι οι αγώνες δεν σταματάνε ποτέ και συνεχίζονται καθημερινά,ευχαριστώντας για την τιμή που του γίνεται απο την ΠΕΠΕ.


Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συρόπουλος Σπύρος,απένειμε τιμητική πλακέτα στον
Θανάση Ξανθόπουλο,  Γενικο Γραμματέα της ΠΕΠΕ.

Στον Γιάννη Μπερμπεγιάννη απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του, ο έφορος του Σωματείου μας, Πασχάλης Γκαντιτζικίδης που είχε αναλάβει και την παρουσίαση όλων των προσώπων.


Τον Γιάννη Θρήσκο τίμησε για την προσφορά του,ο Κυριαζής Καπιτάνος Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας.

Φυσέας 
Νίκος Κατσίκης, Π. Βεργετίδης, Δ.Κάσσης

Γιώργος Πατσιώτης,Γιάννης Στρατογιάννης,Π.Μπακόπουλος
Α.Λαμπρόπουλος, Α.Νομικός,Μ.Κανδυλιάρης

Νίκος Ντάνος,Παναγιώτης Νίκου,Δημήτρης Κουντούρης,Δημήτρης Κυριακίδης,Δημήτρης Σταυρόπουλος,Κώστας Γκαντζιός,Χάρης Καραδήμας
Παναγιώτης Παρασκευόπουλος,Χρήστος Καπετανάκης
Γιάννης Καράκος 
Θόδωρας Ναθαναηλίδης,Θανάσης Λεβέντης, Νώντας Θεοδωρόπουλος 
Νίκος Αλεξίου - Φώτης Ρίζος  
Αποστόλης Κουρμπέλης - Αλέξης Χανταβάς 
Α.Παρασκευόπουλος- Θ.Βαγενάς

Το κλίμα στην συγκέντρωση ήταν πολύ καλό και όλοι κάναν λόγο για μια πολύ καλή κίνηση απο την πλευρά  του Σωματείου που αποδεικνύει ότι τιμά το παρελθόν του κλάδου. Δείτε και άλλες φωτογραφίες


Νίκος Δρίτσας,Δ.Βούλγαρης,Β.Εικοσιδέκας
Ο μεγάλος Δανιήλ Καζάκος δεν σταμάτησε να πειράζει παλιούς κ νέους μηχανοδηγούς!







Το cd με όλες τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση θα δωθεί στα μέλη του Δ.Σ. στην επόμενη συνεδρίαση του Σωματείου μας και θα μπορούν να το προμηθευτούν όσοι ενδιαφέρονται.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου