Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αναρτήθηκαν τα στοιχεία εξαμήνου στο ΜΑΙ - Διαφάνεια, δικαιοσύνη, ισονομία

Αναρτήθηκαν πριν απο λίγο τα στοιχεία δευτερευουσών το τελευταίο έξαμηνο στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο.Η λογική της διαφάνειας στο ΜΑΙ πλέον
επικρατεί και οι συνάδελφοι έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τα αναλυτικά στοιχεία μετά απο χρόνια.

Εμείς οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η Κεντρική Υπηρεσία καταβάλει σοβαρές προσπάθειες- οι οποίες αποτυπώνονται στα στοιχεία- για να υπάρξει ισονομία μεταξύ του προσωπικού.
Άλλωστε η ανάρτηση τους φανερώνει ότι κανείς δεν έχει να κρύψει τίποτα, σε αντίθεση με αυτά που γίνονταν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 και ποτέ δεν βλέπαμε την κατανομή δευτερευουσών μεταξύ του προσωπικού.
Συγχαρητήρια στην +ΣυνΕξέλιξη που τήρησε την δέσμευση της.
Βεβαίως κάποιοι ενοχλούνται απο την διαφάνεια καθώς δεν τους αρέσει να βλέπουν όλοι ότι οι διαμαρτυρίες τους αποτελούν αποκύημα φαντασίας.
Εδώ ακούσαμε σήμερα απο τον γραφικό της ΑΣΚΕ οτι ...μηχανοδηγοί με 37 χρόνια υπηρεσία διώκονται επειδή λιώνουν στην εφεδρεία!  (ελπίζουμε σήμερα να μετρήσει σωστά τις υπερωρίες του,γιατί ξέχασε να προσθέσει σε αυτές που έλεγε ότι κάνει,τις ...νυχτερινές!).
Όπως ξέχασε να πεί ότι εδώ και 37 χρόνια ορισμένοι κάνουν εφεδρεία! Αν θέλει ας προτείνει να βγούν στα τρένα...(Τολμάει όμως;)
Αλλά όταν ασχολείσαι με γραφικούς, χάνεις στο τέλος και τα λογικά σου!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου