Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Νέα επιστολή της ΠΟΣ για την διατήρηση της γραμμής Τιθορέα -Μπράλος-Λιανοκλάδι

Επιστολή της ΠΟΣ στην Διοίκηση ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ και στον Γενικό Διευθυντή Δικτύου
Κύριοι,
Εδώ και αρκετό διάστημα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να μην σταματήσει η λειτουργία της υπάρχουσας γραμμής ΤΙΘΟΡΕΑ – ΜΠΡΑΛΟΣ – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ, για πολλούς λόγους που
έχουν ήδη αιτιολογηθεί τόσο στις συναντήσεις μας όσο και στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λαμίας - όπου παρευρεθήκατε, παρουσία των Δημάρχων και της Περιφέρειας.
Στις συναντήσεις μας, δεσμευτήκατε ότι θα πράξετε τα δέοντα προς αυτή την κατεύθυνση καθότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί μας.
Άμεσα λοιπόν, όπως συμφωνήσαμε, θα συνδέσετε την προαναφερόμενη γραμμή στο Σταθμό του Λιανοκλαδίου με τις γραμμές όπου υφίσταται αποβάθρες, ώστε να ενταχθεί στο σύστημα κυκλοφορίας καθότι το κόστος δεν είναι απαγορευτικό (περίπου 100.000,00 €). Άλλωστε σε περίπτωση που υφίσταται αδυναμία εξασφάλισης του συγκεκριμένου ποσού, οι Δήμαρχοι δεσμεύθηκαν να το καταβάλλουν αυτοί, προκειμένου να υπάρξει άμεση λύση.
Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο προόδου βρίσκεται το συγκεκριμένο ζήτημα. 


      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου