Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ψηφίστηκε το νέο Οργανόγραμμα του ΟΣΕ


Με πλειοψηφική απόφαση ψηφίστηκε σήμερα το νέο Οργανόγραμμα του ΟΣΕ,καθώς όπως πληροφορηθήκαμε   δεν το ψήφισε ο
εκπρόσωπος εργαζομένων συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης, αφού δεν έγιναν δεκτές οι παρατηρήσεις που κατέθεσε - τις οποίες θα δημοσιεύουμε - ενώ είχαν εντοπιστεί και λάθη απο την πλευρά των εργαζομένων.

Εμείς ελπίζουμε το νέο Οργανόγραμμα να διαψεύσει τους φόβους του συνδικάτου στον σιδηρόδρομο - όπως αυτές εκφράστηκαν και απο την ΠΟΣ- και να επιβεβαιώσει τις φιλοδοξίες της Διοίκησης του ΟΣΕ βοηθώντας στο πέρασμα του Οργανισμού στην επόμενη μέρα,όπως ευαγγελίζονται οι Διοικούντες.
Φυσικά περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση του συναδέλφου Θανάση Λεβέντη για το θέμα ενώ παρκολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω απο αυτό το θέμα και θα ενημερώνουμε άμεσα για οτιδήποτε νεώτερο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου