Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Εφεδρικός συρμός Desiro απο αύριο στον σταθμό Λαρίσης

Σιγά σιγά λύνονται και κάποια προβλήματα που επισημάνθηκαν σήμερα και έτσι μετά και την βοήθεια στελεχών της ΕΕΣΣΤΥ απο αύριο Δευτέρα θα υπάρχει εφεδρικός συρμός Desiro στον σταθμό Λαρίσης για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων αφού το θέμα όπως πληροφορηθήκαμε είχε επισημανθεί και
κακώς είχε κολλήσει σε λεπτομέρειες.Επίσης με Desiro θα
πραγματοποιείτε και το δρομολόγιο 2536 που αρχικά είχε σχεδιαστεί -ανεξήγητα- να πραγματοποιείτε με Rail Bus!
Οι συρμοί που θα μεταβαίνουν για επιθεώρηση στο ΜΑΙ καθημερινά θα πηγαίνουν με τους συρμούς Rail Bus που πραγματοποιούν τα δρομολόγια απο Πειραιά και αντίστροφα στο τέλος και στην έναρξη των δρομολογίων.
Τέλος,περιορίστηκαν χάρη και στην βοήθεια του προσωπικού ελιγμών και των σταθμαρχών στον σταθμό Λαρίσης οι παλινδρομήσεις στους συρμούς του Κιάτου,όπως είχε προτείνει άλλωστε το Σωματείο μας τις τελευταίες μέρες.
Φυσικά κανείς μας δεν ξεχνά το αίτημα για πρόσβαση του προσωπικού του ΜΑΙ στο Κιάτο και του προσωπικού του Κιάτου στο Αεροδρόμιο.
Το θέμα βρίσκεται στην ατζέντα και θα επιλυθεί με την ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά, ίσως και μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών αδειών του προσωπικού.
Παράλληλα μετά τις ενέργειες του Σωματείου μας, σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες για την διαμόρφωση του χώρου αναμονής μηχανοδηγών στην Αθήνα,ενώ μέχρι τότε οι μηχανοδηγοί θα στεγάζονται σε προσωρινό χώρο.
Το Σωματείο μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει άμεσα όταν κρίνεται απαραίτητο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου