Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Υπουργείο Μεταφορών : Πρόσκαιρη η ταλαιπωρία των πολιτών μόνιμα τα οφέλη για τους πολίτες

H ταλαιπωρία είναι προσωρινή, αλλά το έργο μόνιμο και προς όφελος του πολίτη” τονίζει το Υπουργείο Μεταφορών και ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 δρομολογούνται λεωφορεία από Άνω Λιόσια προς Νερατζιώτισσα.  Διαβάζουμε :  Μετά από 15 χρόνια αναμονής και εγκατάλειψης ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός της Αθήνας

αποκτά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Οι συνδέσεις με Κιάτο, Αεροδρόμιο και Χαλκίδα γίνονται απευθείας και ηλεκτροκίνητα και όχι με αλλαγή συρμών και ταλαιπωρία.
Οι παρεχόμενες εφεξής συγκοινωνιακές σιδηροδρομικές υπηρεσίες στον πολίτη, αλλάζουν σελίδα και μπαίνουν σε ένα νέο σύγχρονο, φιλικό στο περιβάλλον και το χρήστη, κεφάλαιο.
Οι απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου και τον τελικό συντονισμό  των συστημάτων, το οποίο στην ολοκλήρωσή του θα προσφέρει άλλου επιπέδου συγκοινωνιακό έργο στον πολίτη, δημιούργησαν, όπως είναι φυσικό, και κάποια προβλήματα.

"Σε ό,τι αφορά στην αναγκαστική, λόγω των απαραίτητων έργων εκσυγχρονισμού και συντονισμού των συστημάτων, προσωρινή μείωση των δρομολογίων από Α. Λιόσια – Νερατζιώτισσα, και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη για εξεύρεση άμεσης λύσης στο πρόβλημα, ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και μέχρι την ολοκλήρωση  των απαιτούμενων εργασιών, δρομολογεί λεωφορεία σύνδεσης του Σταθμού Α. Λιοσίων με τη Νερατζιώτισσα, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη διασύνδεση και μετεπιβίβαση των επιβατών, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία .
Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία κατοίκων, επιβατών και χρηστών, αλλά είναι προσωρινή και για ένα έργο που έχει καθυστερήσει 15 ολόκληρα χρόνια από αδιαφορία και εγκατάλειψη και σήμερα γίνεται πραγματικότητα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως δρομολογεί λεωφορεία στο τμήμα Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα και αντίστροφα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Φυλής που μετακινούνται με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προσωρινά προβλήματα – έως το τέλος του 2017 – που δημιουργούνται στην περιοχή αυτή, λόγω των έργων για τον εκσυγχρονισμό της γραμμής που εκτελεί ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε.).

Τα λεωφορεία θα συνδέουν τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Άνω Λιοσίων και Νερατζιώτισσας με το ίδιο εισιτήριο του Προαστιακού. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ακολουθούν τις αναχωρήσεις και αφίξεις των συρμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Οι ώρες αναχωρήσεων των λεωφορείων είναι οι εξής:

Από Άνω Λιόσια προς Νερατζιώτισσα: 06:15, 07:15, 08:15, 09:15, 10:15, 11:15, 12:15,13:15, 14:55, 15:55, 16:55, 17:55, 18:55 και 19:55

Από Νερατζιώτισσα προς Άνω Λιόσια: 06:40, 07:40, 08:40, 09:40, 10:40, 11:40, 12:40, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30, 19:30 και 20:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου