Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο Κιουτσούκης - Νέα Δήλωση

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ κ.ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
Ο κ.Γενιδούνιας μέσω του δικηγόρου του,ζήτησε αναβολή της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων για να προετοιμαστεί και δήλωσε ότι εάν
δεν απέσυρα τα ασφαλιστικά μέτρα θα κατέθετε και ο πελάτης του εναντίον μου!Προφανώς θα αστειεύονται!Η αναβολή για συζητηση ζητήθηκε για ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΠΕ και φυσικά δεν έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο!Οταν ο Πρόεδρος τους έδωσε δυο ημέρες διορία,άλλαξαν άποψη και ζήτησαν να γίνει δίκη(ήταν Προετοιμασμένοι;)κάτι που ο Πρόεδρος απέρριψε λέγοντάς τους ότι εδώ είναι δικαστήριο!

Είπε ψέμματα σε αριστερό σάιτ ότι η κλήση για το δικαστήριο(αποδεικνύεται από το έγγραφο του δικαστικού επιμελητή)πήγε στο σπίτι του και φυσικά δεν αντιλαμβάνεται ότι έμπλεξε την δικηγόρο του σωματείου της ΠΕΠΕ την οποία έβαλε να μας φωτογραφήσει και να διακινήσει ο Πελάτης της ως επικεφαλης Παραταξης όμως και όχι ως προεδρος της ΠΕΠΕ την φωτογραφία που ετοιμάζεται να διακινήσει η +ΣυνΕξελιξη ως αφίσα!

Ακόμη και στο δικαστήριο ήρθε με ύφος εκατό καρδιναλίων απειλώντας,λες και θα τον φοβόμασταν δηλώνοντας: «Εάν δεν αποσύρει ο Κιουτσούκης τα ασφαλιστικά θα καταθέσουμε και εμείς»!!!

Μα γιατί το λέτε και δεν το κάνετε;;;
Αυτό είναι πιο έντιμο από τις ατιμίες τα ψέματα και τις συκοφαντίες που γράφετε!

Επειτα από τρείς επιστολές-ανακοινώσεις που δημοσιοποίησα,δήλωνα ότι τα όσα αισχρά γράφονται εναντίον μου,με υπαινιγμούς,ύβρεις και απειλές,θα αντιμετωπισθούν Συνδικαλιστικά,Πολιτικά και Νομικά!

Κάποιοι,δυστυχώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατική μου συμπεριφορά ως αδυναμία και την Δημοκρατία ως «καθεστώς ασυδοσίας»!

Συνεχίζουν ακόμη και σήμερα στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξαν,με ψέμματα και συκοφαντίες!

 Μπερδεύουν την λειτουργία της Παράταξής τους(Ενος ανδρός αρχή)με την λειτουργία της ΔΑΚΕ ΙΤ που έχει οργανωτική δομή με Α’βθμιες ΔΑΚΕ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και Β’θμιες ΔΑΚΕ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ & ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ!

Έτσι εξηγήται γιατί ο κ.Γενιδουνιας όταν απαντούσε σε ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΠΕΠΕ τα έριχνε σε εμένα,ομοίως και στις απαντήσεις του στην ΔΑΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ κλπ.

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα ότι του είναι δύσκολο να κατανοήσει ότι η Παράταξή μας έχει Κανονισμό λειτουργίας,οργάνωση και επικεφαλείς ΔΑΚΙΤΕΣ γιατί κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην δική τους παράταξη!

Όσο για το δελτίο τύπου του δικτύου θλίβομαι ειλικρινά γιατί εδώ και τρεις μήνες ΟΛΟΙ τους ήσαν εν υπνώσει!
Δεν είχαν ακούσει και δεν είχαν διαβάσει τίποτε!

Τα υπόλοιπα την Παρασκευή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου