Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Γραπτή εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου για όλες τις ειδικότητες που εργάζονται στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Μια εξαιρετική δουλειά που μετά απο πολλά χρόνια προσδοκιών έφερε εις πέρας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποδεικνύοντς ότι εργάζεται καθημερινά για όλους τους συναδέλφους που εκπροσωπεί. Διαβάζουμε την ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 

Το Δ.Σ. της ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ολοκλήρωση ενός σημαντικού τόσο σε μέγεθος όσο και σε αξία πρότζεκτ, που θα μείνει παρακαταθήκη για το μέλλον για όλους τους συναδέλφους μας.

Ολοκληρώθηκε και σύντομα κατατίθεται σε όλες τις αρμόδιες αρχές (επιθεώρηση εργασίας κλπ.) η γραπτή εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου για όλες τις ειδικότητες που ανήκουν στο Σωματείο μας!

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε ο Συνάδελφος και φίλος Αντώνης Χαχάμης, όπου μαζί με την άρτια επιστημονική ομάδα του και εντελώς αφιλοκερδώς, ολοκλήρωσαν αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Ένα έργο που η σύλληψη της ιδέας του έλαβε χώρα στην πόλη της Λάρισας, όταν αποχαιρετούσαμε όλοι μαζί τον καλό συνάδελφο Άρη…

Για αυτό και όλο αυτό το έργο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στο Άδενρο. Είμαστε σίγουροι πως το συγκεκριμένο έργο θα αποτελέσει την παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια προκειμένου η συζήτηση να εστιαστεί πάνω στα πραγματικά ζητήματα ασφαλείας που αφορούν όλες τις σιδηροδρομικές ειδικότητες.



Συγχαρητήρια απο το στέκι της έλξης, στους συναδέλφους της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την υλοποίηση ενός σχεδίου που εκρεμμούσε χρόνια και την προσπάθεια τους και στον φίλο μας Αντώνη Χαχάμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου