Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ : Η εκποίηση του Εθνικού Πλούτου καλά κρατεί

Δελτίου Τύπου της ΠΟΣ 
Οι Κυβερνήσεις συνεχίζουν το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου.
Συνεχίζουν την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων επενδυτών.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών πραγματοποιεί ΤΕΤΡΑΩΡΗ στάση εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, από τις 11.00’ π.μ. έως τις 15.00’ π.μ., καθώς μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ένα ακόμα «θύμα» της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων στο σιδηρόδρομο είναι η ΕΕΣΣΤΥ.
Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου και συνεχίζουν να αναρωτιούνται, τώρα που ολοκληρώνονται τα έργα που πλήρωσε ο ελληνικός Λαός, γιατί ξεπουλούν και την ΕΕΣΣΤΥ μετά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Με διαδικασίες αδιαφανείς και έναντι ευτελούς τμήματος προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, με μοναδικό ενδιαφερόμενο για την εξαγορά της την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που πιθανόν να γνωρίζει εκ των προτέρων την αξία της.
Εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση της Π.Ο.Σ. την ΠΕΜΠΤΗ 26/4/2018, στις 11.30’ έξω από το κτίριο του ΤΑΙΠΕΔ (Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου