Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Πρωτοφανής μεθόδευση απο ΠΑΣΚ- ΔΑΚΕ σε βάρος των συμφερόντων συναδέλφων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πρωτοφανή στα σιδηροδρομικά χρονικά μεθόδευση και συνδικαλιστικό ατόπημα χείριστου είδους αποτελεί η διαρροή προσωπικών υπηρεσιακών εγγράφων συναδέλφων στο διαδίκτυο.
Αναφερόμαστε στην εσκεμμένη διαρροή στο διαδίκτυο προσωπικών υπηρεσιακών εγγράφων που αφορούν 3 συναδέλφους μεταταχθέντες (κλάδος κίνησης) που
εργάζονται με το καθεστώς της απόσπασης στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και είδαν σήμερα επιστολές που τους αφορούν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο -ΧΩΡΙΣ την έγκριση τους-συνοδευόμενες με συνδικαλιστικά επιχειρήματα γύρω απο την δράση Σωματείων  (ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ) και έχοντας προφανή στόχο να επηρεάσουν τις εκλογές στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η συνειδητή διαροή προσωπικών υπηρεσιακών εγγράφων χωρίς την συναίνεση εργαζομένων αποτελεί κορυφαίο συνδικαλιστικό ατόπημα και αποδεικνύει τον αδίστακτο χαρακτήρα όσων θέλουν να επενδύσουν σε ένα πρόβλημα που αφορά αρκετούς συναδέλφους,ιδιαίτερα στον κλάδο κίνησης.
Δεν λογίζεται καν σαν προσπάθεια ενημέρωσης,αλλά σαν ξεκάθαρη στοχοποίηση των συναδέλφων.
Η δε δημοσιοποίηση των εγγράφων αποτελεί και  όπλο στα χέρια τρίτων που ενδιαφέρονται να στοχοποιήσουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αυτός που δημοσιοποίησε τα έγγραφα ενώ γνώριζε ότι οι εργαζόμενοι ΔΕΝ έχουν δώσει την συναίνεση τους για κάτι τέτοιο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την απαξία μεταξύ του σιδηροδρομικού κόσμου.
Οι εμπνευστές και υποκινητές αυτής της πράξης (ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ) προσπαθούν για 2η φορά μετά τον 3891 να στοχοποιήσουν συναδέλφους.
Το όψιμο ενδιαφέρον τους -εδώ και 2 μήνες- για τους αποσπασθέντες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αηδιάζει τον σιδηροδρομικό κόσμο καθώς όλοι καταλαβαίνουν ότι την επομένη των εκλογών στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας θα τους ξεχάσει και η ανησυχία της για τα "συμφέροντα" τους, θα ξεχαστεί όπως ξεχάστηκαν απο τους συνδικαλιστές των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ και οι χιλιάδες μεταταγμένοι υποχρεωτικά και μή το 2010.
Άλλωστε, η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για να στείλει έστω και μια επιστολή για να ενεργοποιηθεί άμεσα η διάταξη του Νόμου 4530 που προβλέπει την επιστροφή μεταταχθέντων στον ΟΣΕ,παρότι αυτός ψηφίστηκε πρόσφατα και φυσικά εν πλήρη άγνοια των ΠΑΣΚΟ-ΔΑΚΙΤΩΝ.
Σε αυτές τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών νόημα έχει ΜΟΝΟ η απαξία και η απάντηση στις κάλπες.
Τέλος, δεν περνά απαρατήρητη η ευκολία με την οποία κυκλοφορούν υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν πρόσωπα, στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και φτάνουν στα χέρια των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ (και όχι μόνο).
Το στέκι γνωρίζει πλήθος περιπτώσεων που έγγραφα έχουν διακινηθεί, ωστόσο ποτέ κανείς δεν τόλμησε να δημοσιοποιήσει προσωπικά έγγραφα που αφορούν εργαζόμενους.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου