Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Επισκευή ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων του ΣΣ Πατρών


Τις προηγούμενες ημέρες επισκευάστηκαν και ετέθησαν και πάλι σε λειτουργία  οι ηλεκτρονικές οπτικές πληροφοριακές πινακίδες των δρομολογίων του  Σ.Σ. Πατρών έπειτα από περίπου 10 χρόνια. Η επισκευή δεν έγινε από κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο του ΟΣΕ

αλλά από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών  των τμημάτων Ηλεκτρολόγων και Πολιτικών Μηχανικών που έχουν μεράκι και αγάπη για το σιδηρόδρομο και οι οποίοι είναι μέλη στην ομάδα σε συνεργασία με τον ΟΣΕ. Τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες θα πρέπει προβάλλονται και να επικροτούνται σε οποιοδήποτε τομέα γίνονται. Καλό θα ήταν οι φορείς να ξεκινήσουν από τώρα την αναζήτηση για την στελέχωσή τους με νέους επιστήμονες που έχουν όρεξη να προσφέρουν για να καλυτερέψουν την εικόνα των Οργανισμών και το κυριότερο να περαστεί η εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους νέους ώστε να μην χαθεί. 
Ελπίζουμε ότι και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προχωρήσει σε προγραμματισμό και λειτουργία των Οπτικο-ηχητικών αναγγελιών εντός των συρμών (PIS – Passenger Information System) 
Συγχαρητήρια Μαρία και Στέργιο. Ευχόμαστε καλό Πτυχίο και καλή σταδιοδρομία που αλλού στο σιδηρόδρομο!!!    

           Ο Διαχειριστής της Ομάδας του FB 
Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πατρών
Βασίλειος Γκλαβάς
Μηχανικός Τ.Ε. Η/Υ

Οι φοιτητές που εργάστηκαν για την επισκευή: 
Στέργιος Ρουμελιώτης

Μαρία Μπαρμπαγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου