Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ιταλία: Καθαρή αύξηση μισθού 100 ευρώ το μήνα για 11 εκατ. εργαζόμενους – Μείωση φόρων για 16 εκατ. εργαζόμενους

Καθαρές αυξήσεις μισθών κατά 100 ευρώ το μήνα για 11 εκατ. εργαζόμενους και συνολικές μειώσεις φόρων 7 δισ. για 16 εκατ. εργαζόμενους αποφάσισε η κυβέρνηση Κόντε στην Ιταλία.

Μειώσαμε τους φόρους για 16 εκατ. εργαζόμενους και από την 1η Ιουλίου 16 εκατ. εργαζόμενοι θα
έχουν καθαρή αύξηση μισθού, για 4,5 εκατ. εργαζόμενους η καθαρή αύξηση μισθού θα φθάσει από 80 έως 100 ευρώ το μήνα, ενώ για άλλα 11 εκατ. εργαζόμενους το παλιό μπόνους των 80 ευρώ το μήνα θα αυξηθεί στα 100 ευρώ το μήνα», ανακοίνωσε από τις οθόνες της εκπομπής Agora της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης RAI3 ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι του Δημοκρατικού Κόμματος.


«Μειώσαμε τους φόρους κατά 7 δισ. σε μόνιμη βάση», συμπλήρωσε ο Γκουαλτιέρι, υπογραμμίζοντας ότι με το Ταμείο Ανάκαμψης η κυβέρνηση θα προκαλέσει «ένα σεισμό επενδύσεων για την ανάκαμψη της χώρας» με «υψηλά επίπεδα δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων».

Στόχος μας είναι «να τοποθετήσουμε δίκτυο οπτικής ίνας σε όλη την χώρα, να βελτιώσουμε τις υποδομές, να επενδύσουμε και να χρηματοδοτήσουμε περισσότερα την έρευνα και την Παιδεία, να δράσουμε με τρόπο ώστε οι επενδύσεις να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη».
Του Αργύρη Παναγόπουλου -www.avgi.gr 

Δικό μας σχόλιο

Στην Ελλάδα εφαρμόζουμε την εκ περιτροπής εργασία, τις αναστολές συμβάσεων εργασίας και πόσα άλλα. 
Και οι Κυβερνητικοί συνδικαλιστές θέλουν να μας πείσουν ότι τα μέτρα είναι...σωστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου