Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Στην επανέναρξη του εσωτερικού τουρισμού ελπίζει η Trenitalia, όπως και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η επανέναρξη του εσωτερικού τουρισμού αποτελεί το «στοίχημα» της Trenitalia, μητρικής εταιρείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι το νέο, θερινό πρόγραμμα τέθηκε σε λειτουργία την Κυριακή 14 Ιουνίου.
«Η επανεκκίνηση ολόκληρης της Ιταλίας, από το βορρά προς το νότο, είναι το επίκεντρο του θερινού προγράμματος της Trenitalia για το 2020 και όλης της δουλειάς που έχει επιτελέσει το FS Italiane Group.
Οι νέες συνδέσεις στοχεύουν στην ικανοποίηση των νέων απαιτήσεων για τις εγχώριες μεταφορές, με έμφαση στους επιβάτες και τις ανάγκες τους», αναφέρει η εταιρεία.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν νέα δρομολόγια με το Frecciarossa και το Frecciargento που συνδέουν την Καλαβρία με το Τορίνο και τη Βενετία, μια νέα διαδρομή με το Frecciarossa 1000 που συνδέει το Μιλάνο και τη Ρώμη με την ανατολική ακτή της Λιγουρίας, με το Versilia και το Monte Argentario στην Τοσκάνη.
Και, για πρώτη φορά, το Frecciargento θα συνδέει άμεσα τη Φλωρεντία με την Απουλία. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές εξελίξεις για το καλοκαίρι του 2020.
Οι νέες στάσεις που θα κάνουν τα τρένα Frecce, μαζί με τους συνδέσμους με τα τρένα InterCity και περιφερειακά, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης του εσωτερικού τουρισμού, υπογραμμίζει η Trenitalia.
Στην Ελλάδα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επανέφερε, από την 1η Ιουνίου, τις αμαξοστοιχίες IC54 και IC55 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, αυξάνοντας των αριθμό των δρομολογίων σε 5 ζεύγη ανά κατεύθυνση.
Μάλιστα, από 01.06.2020 και έως 30.6.2020, στα δρομολόγια Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αθήνας εφαρμόζονται εκπτώσεις 10%, σε οποιοδήποτε κανονικό ή εκπτωτικό εισιτήριο ισχύει σήμερα, με δυνατότητα ταξιδίου έως 31/12/2020.

www.metaforespress.gr

2 σχόλια:

  1. Απο σημερα μπορει η μιση υφηλιος να πηγαινει αεροπορικως στην Αθηνα και οσοι μενουν στην Βοιωτια(Θηβα και Λειβαδια) και εργαζονται στην Αθηνα δεν μπορουν να πανε με το τρενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο Γερμανια πας Αθηνα, απο Βοιωτια(ομορος νομος της Αθηνας)ΟΧΙ!!!
    Παραμενουμε αορατοι,για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ,οι εργαζομενοι στην Αθηνα και κατοικοι της Λειβαδιας η της Θηβας!Ετσι αντιμετωπιζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον εγχωριο πληθυσμο που μετακινειται σταθερα με το τραινο!!!
    Ταξιδιωτες πανω απο 20 χρονια αποκλεισμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή