Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

«Έμενε και κάτι άλλο για να είναι η συνεργασία παραγωγική;», δήλωσε ο Γ. Βαρεμένος για την παραίτηση Κ. Σπηλιόπουλου


Για την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ Κώστα Σπηλιόπουλου, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ο παραιτηθείς Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Σπηλιόπουλος, δήλωσε ότι οδηγήθηκε στην έξοδο διότι “δεν κατέστη δυνατή η οποιαδήποτε παραγωγική συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή”.

Γιατί όμως; Απ’ την πλευρά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η συνεργασία ήταν εξόχως παραγωγική: Απετράπη η εκλογή Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ματαιώθηκε η υπογειοποίηση του τραίνου στην Πάτρα. Έμενε και κάτι άλλο για να είναι η συνεργασία παραγωγική;».

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου